ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

De opvangvormen van Kober

Kober kinderopvang biedt opvang voor kinderen van 0-13 jaar. Als pedagogisch medewerker kan je bij ons kiezen uit verschillende opvangvormen om in te werken. Een combinatie is ook mogelijk. Je kunt er ook voor kiezen om flexibel in onze invalpool te werken. De invalpool zorgt voor vervanging tijdens vakantie of ziekte van vaste medewerkers. Je werkt op verschillende locaties, met veel collega's en je doet veel ervaring op!

Kinderdagverblijf (0-4 jaar) 

Op onze kinderdagverblijven bieden we kinderen een fijne, veilige plek en verzorgen we hen met liefde. Kinderen krijgen de ruimte om in alle rust te groeien, te ontwikkelen, te spelen, te delen en te leren. Je hebt aandacht voor ieder kind.

Peuteropvang (2-4 jaar) 

Op de peuteropvang bieden we kinderen de kans om op onderzoek uit te gaan, ervaringen op te doen en grenzen op te zoeken. Binnen een groep met andere kinderen, maar wel in zijn eigen tempo. Spelenderwijs leert én groeit hij. Zo bereid je een kind voor op de basisschool.

Buitenschoolse opvang (4-13 jaar)

Bij de buitenschoolse opvang spelen en relaxen vriendjes met elkaar, maar ontdekken kinderen ook nieuwe talenten en interesses.  De kinderen hebben plezier na een intensieve schooldag.

Als het kan, zitten onze bso’s samen met de school in hetzelfde gebouw of op hetzelfde terrein. De contacten met leerkrachten zijn belangrijk. Die onderhoud je goed om te zorgen voor een doorgaande leerlijn.

Overblijven: samen eten (4-13 jaar) 

Tijdens het overblijven bieden wij kinderen de gelegenheid om samen aan tafel te eten en te drinken. Daarna kunnen de kinderen lekker naar buiten, voor een potje voetbal of verstoppertje spelen. Binnen zijn er volop spelletjes, of ze gaan lekker tekenen. Het overblijfteam met vrijwilligers en pedagogisch medewerkers houdt een oogje in het zeil en zorgt voor een goede sfeer.

Onze invalpool

Of je nu al jaren lang pedagogisch medewerker bent of net je diploma op zak hebt: als je via de invalpool werkt, maak je elke dag iets nieuws mee. De invalpool van Kober zorgt voor vervanging tijdens afwezigheid (door bijvoorbeeld vakantie) van vaste medewerkers. Daardoor werk je op verschillende locaties, met veel collega’s en doe je veel ervaring op. Via een app geef je aan wanneer je wel/niet beschikbaar hebt. Zo kan je je beschikbaarheid per week aanpassen en werk je alleen op de dagen dat het jou uitkomt. Wij zorgen vervolgens voor passende diensten. Op de maandag, dinsdag én donderdag zijn de drukste dagen. Ben je op deze dagen beschikbaar, vergroot je je kansen op werk.

Benieuwd naar Kober? Lees meer!

Onze pedagogische visie

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren