ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Onze kijk op...

Best spannend, de zorg voor je kind overdragen op een ander. Hoe prettig is het als je weet dat je baby in goede handen is. Kober kinderopvang biedt je kind een veilige, vertrouwde basis. We vertellen je graag meer over onze kijk op...

… kinderopvang

Een kinderdagverblijf van Kober is een plek waar je kind echt gezien wordt. We geven kinderen alle ruimte om ‘zelf te doen’ en zich samen met anderen te ontwikkelen. We hebben een frisse kijk op kinderen en de wijze waarop ze opgroeien en leren. Die is bepalend voor ons pedagogisch handelen.

… kinderen

Kinderen zijn van nature ontzettend nieuwsgierig. Opgroeien is eigenlijk één grote ontdekkingstocht, die ieder kind op z’n eigen manier onderneemt. In z’n eigen tempo en vanuit z’n eigen persoonlijkheid. Maar niet in z’n eentje, want kinderen zijn graag samen met andere kinderen. Door samen te spelen leert je kind het meest.

… opvoeden

In de kindertijd wordt de basis gelegd voor de rest van het leven. Als ouder begeleid je je kind, maar anderen in de omgeving, zoals Kober kinderopvang, ook. Als partner in opvoeding maken we je kind samen wegwijs in de wereld. Onze pedagogische visie geeft richting aan hoe we dat doen.  

Kom je een keertje kijken?

Wil je meer weten over ons pedagogisch handelen? Kom dan eens langs op een van onze locaties. We vertellen je dan graag meer. Je kunt dan gelijk zien hoe dat er in de praktijk aan toe gaat. Lijkt dit je leuk, maak hier een afspraak. 

Benieuwd naar Kober? Lees meer!

Onze pedagogische visie

Rekentool

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren