ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Floor, moeder van twee schoolgaande kinderen

'Mijn kinderen van 9 en 12 mogen op de bso veelal zelf beslissen wat ze doen. Prima als ze met een boek in een hoekje willen zitten of gewoon even kletsen met vriendjes. Dat vind ik belangrijk, kinderen moeten al zo veel. Tegelijkertijd worden ze aangespoord om dingen te ondernemen. Zo gaf mijn dochter een naaicursus aan andere kinderen, hartstikke leuk!'

Veel vrijheid

Buitenschoolse opvang

Voor kinderen van vier tot dertien jaar

Sluiten de werk- en schooltijden van je gezin niet op elkaar aan? Zoek je een oplossing waar ook je kind blij van wordt? Dan ben je bij Kober aan het juiste adres. In onze buitenschoolse opvang (bso) kan je zoon of dochter spelen en relaxen met vriendjes, maar ook nieuwe talenten en interesses ontdekken. We hebben oog voor je kind en bieden het volop uitdaging om zich, samen met anderen, te ontwikkelen. Als het maar enigszins kan, zitten onze bso’s samen met de school in hetzelfde gebouw of op hetzelfde terrein. Dichtbij, vertrouwd en gemakkelijk. Dat is prettig voor je kind én voor jou.

 

Ontdekken en relaxen

Op de bso is er altijd iets leuks te doen: urban dance, toneelspelen, koken, voetballen....of gewoon buitenspelen met je vrienden. Je kind krijgt volop ruimte om te ontspannen en om te ontdekken wat het leuk vindt en waar het goed in is. In de vakanties ondernemen we vaak iets bijzonders. 


Hoe ouder je zoon of dochter wordt, hoe meer vrijheid er is om zelf te bepalen wat hij of zij wil doen. Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor een sfeer waarin kinderen betrokken raken bij elkaar. We leren ze elkaar in hun waarde te laten, zelf conflicten op te lossen en grenzen te stellen. 

Heb je vragen? Neem gerust contact op. We helpen je graag!

 

Samen met school

We werken zo veel mogelijk samen met de school van je kind, ook inhoudelijk. Onze aanpak stemmen we zo veel mogelijk op elkaar af. Zo vullen we elkaar aan en versterken we elkaar. Wil je weten hoe het er precies aan toe gaat op de bso? Kom met je kind een kijkje nemen!

Praktisch

Bij Kober kinderopvang bieden we veel opvangmogelijkheden. Voor en na school of tijdens de lunch, in de vakantie, vast of incidenteel. In overleg kun je je kind eerder brengen of later ophalen. Een dagje ruilen regel je zo. En omdat wij weten dat een werkdag hectisch kan zijn, bieden we extra services, zoals take away-maaltijden op sommige locaties. 

Openingstijden buitenschoolse opvang

Onze bso's zijn aansluitend aan de sluitingstijd van school geopend tot 18.30 uur. In de schoolvakanties en op studiedagen zijn de bso's geopend van 7.30 uur tot 18.30 uur. Heb je verlengde of vervroegde opvang nodig? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Sluitingsdagen 2021

Op deze feestdagen zijn onze locaties gesloten:
  • vrijdag 1 januari 2021
  • maandag 5 april 2021
  • dinsdag 27 april 2021
  • donderdag 13 mei 2021
  • maandag 24 mei 2021

Ik wil graag...

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren