ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Contact

 

Wil je je inschrijven of een rondleiding aanvragen? Wil je graag meer informatie over ons of onze diensten? Of heb je een vraag over een van onze locaties? We staan je graag te woord. Bij de antwoorden op onderstaande vragen vind je de contactgegevens van onze verschillende afdelingen.

 
076 504 5605
maandag tot en met vrijdag
bereikbaar van 7:30 uur - 18:00 uur
serviceteam@kober.nl
 

Inschrijven

Wil je je kind inschrijven? Dit kan eenvoudig via ons inschrijfformulier.

inschrijven

Rondleiding aanvragen

Wil je een keer komen kijken? Dat vinden we leuk. Je kunt hier een rondleiding aanvragen.

rondleiding aanvragen

Ik heb een vraag over:

het contract, de planning of plaatsing van mijn kind

Wil je je contract wijzigen? Gebruik dan dit formulier.

Heb je vragen over de planning of plaatsing van je kind op het kinderdagverblijf, de peuteropvang, het overblijven of de buitenschoolse opvang? Neem dan contact op met ons serviceteam via 076 504 56 05. Je kunt ook een e-mail sturen naar serviceteam@kober.nl. Het serviceteam is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 7:30 uur – 18:00 uur. Stuur je een e-mail, dan proberen we altijd binnen twee werkdagen te antwoorden.

het overblijven

Voor al je vragen en opmerkingen over het overblijven neem je contact op met de overblijfcoördinator van de school. Je vindt deze in het contactblokje op de locatiepagina.

betalingen

Alle vragen over betalingen kun je stellen aan onze afdeling debiteurenbeheer. Bel ons op 076 504 56 06 of stuur een e-mail naar debiteuren@kober.nl.Heb je een andere vraag? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen, vul dan onderstaand contactformulier in. 

* = verplicht veld
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren