ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Coronavirus - Hoe gaan we hier bij Kober mee om?

Op deze pagina lees je steeds de meest actuele informatie. 

6 mei 2021

Onze locaties zijn gelukkig weer open voor alle kinderen. Voor de periode dat de kinderopvang door corona gesloten was, ontvangen ouders van de overheid een tegemoetkoming in de kosten. 

De overheid heeft nu aangegeven wanneer ze de compensatie gaan uitbetalen. Kijk voor actuele informatie en wat dit voor ouders betekent op de site van de Sociale Verzekeringsbank (https://www.svb.nl/nl/kinderopvang).

De overheid vergoedt het deel tot het maximale uurtarief voor de kinderopvangtoeslag. Het deel boven het maximum uurtarief tot het Kober tarief, hebben ouders al van Kober ontvangen. Met uitzondering van de bso ouders, zij ontvangen half juni de compensatie voor de periode van 1-18 april van Kober.


Informatie en contact

Op de website van de overheid vind je meer informatie, of kijk hieronder bij vraag en antwoord.

Voor informatie die niet op deze website te vinden is verwijzen we je graag door:

  • Informatie over het coronavirus, de verspreiding en preventiemaatregelen: RIVM (https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19) of telefonisch via 0800 – 1351.
  • Vragen over het coronavirus in relatie tot je persoonlijke gezondheidssituatie of die van jouw kind: je eigen huisarts.
  • Voor overige vragen zijn we bereikbaar via e-mail serviceteam@kober.nl of neem contact op met je unitmanager. 

 

 

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren