ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Huiselijke sfeer

Gastouderopvang

Voor kinderen van nul tot dertien jaar

Zoek je naar kleinschalige, flexibele opvang in huiselijke sfeer, waarbinnen je kind alle ruimte krijgt om samen te leren en te groeien? Dan is gastouderopvang iets voor jou. Onze gastouders zetten graag hun deur open en bieden jouw kind een fijne plek met volop speelmogelijkheden. Onze gastouders zien waar je kind mee bezig is, waar het aan toe is en wat het nodig heeft. Iedere dag stemmen ze de activiteiten af op de kinderen die er zijn. 

Vanaf 1 maart stopt Kober met het aanbieden van gastouderopvang.

Saskia, moeder van Lars en Emma

'De gastouder is voor mijn kinderen echt een vertrouwenspersoon. Ook voor mij is het prettig om een vangnet in de buurt te hebben, iemand die er altijd is.'

Huiselijk ritme

Gastouderopvang is overzichtelijk en knus. Per dag zijn er maximaal zes kinderen. Je zoon of dochter draait mee in het gezin en voelt zich al snel thuis. Buiten spelen, samen een boodschapje doen, andere kinderen van school halen; het hoort er allemaal bij. De gastouder houdt rekening met specifieke wensen, bijvoorbeeld op het gebied van dagritme of gewoontes. 


Gastouderopvang kent geen vaste openingstijden. Samen met de gastouder maak je afspraken op maat over de dagen waarop je je kind wilt brengen en halen. Zo sluit de opvang naadloos aan bij je werkschema, ook als het eens anders loopt dan gepland. 

 

Een goede match

Hoeveel dagen? Dicht bij werk, of juist bij huis? Het jaar rond? Jij geeft je wensen door, wij zoeken naar een gastouder die daar het beste bij past. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan eens een kijkje nemen en sfeer proeven. Je bent van harte welkom bij een van onze gastouders thuis. 

Praktisch

Combineer je de zorg voor je kind met werk of studie, dan kom je in de meeste gevallen in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Je inkomen en gezinssituatie bepalen hoe hoog deze is. Met onze rekentool kun je uitrekenen hoeveel je maandelijks betaalt en wat je van de Belastingdienst terugkrijgt. 

Gastouderopvang

Voor al je vragen en opmerkingen over gastouderopvang kun je contact met ons opnemen.
 
Bel naar 076 504 56 07 of stuur een mail naar gastouderopvang@kober.nl.

Klik hier voor het GGD-inspectierapport van Kober gastouderopvang.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren