ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Akkertuin

Effenseweg 15, 4838 BA  Breda

Welkom bij Akkertuin

Op de eerste verdieping van basisschool Effen vind je de kleinschalige buitenschoolse opvang Akkertuin. Wij bieden hier opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Op locatie organiseren we veel, maar ook sluiten we ons regelmatig aan bij georganiseerde activiteiten in de wijk. 

Hier kun je ons vinden

Buitenschoolse opvang Akkertuin

Op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag spelen kinderen na schooltijd bij bso Akkertuin. Spelletjes, knutselen, voetballen, lekker chillen: op de bso zijn altijd vriendjes en vriendinnetjes in de buurt om mee te spelen. Naast de grote binnenruimte spelen we ook in de gymzaal van de school, op de grote buitenspeelplaats en op het voetbalveld achter de school. Op woensdag- en vrijdagmiddag, in de vakantie en op schoolvrije dagen vangen we de kinderen op bij bso De Eerste Rith in Breda-Princenhage. Bso Akkertuin haalt kinderen op van:

Extra’s

We organiseren elke maand bijzondere workshops waar kinderen kosteloos aan mee kunnen doen. Kinderen die geen gebruik maken van de naschoolse opvang mogen tegen vergoeding aansluiten.

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Akkertuin
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren