ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Berkenveld & Berkentuin

Herelsestraat 108a, 4726 AH  Heerle

Welkom bij Berkenveld & Berkentuin

Onze peuteropvang Berkenveld en buitenschoolse opvang Berkentuin grenst aan basisschool Berkenveld. Wij vangen hier kinderen op van 2 tot 13 jaar. 

Buitenschoolse opvang
076-5045812
berkentuinbso@kober.nl
LRK-nummer: 144651099
Peuteropvang
076-5045812
berkenveldpto@kober.nl
ma/do, 08.45 - 12.05 u
LRK-nummer: 170016006

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang Berkenveld (2-4 jaar)

Kinderen van twee jaar staan vaak te trappelen om de wereld te verkennen. Er is zoveel te zien en te ontdekken. Alle zintuigen staan op scherp. Hét moment om je kind te helpen basisvaardigheden te ontwikkelen. Bij peuteropvang Berkenveld krijgt je kind de kans om op ontdekking te gaan, ervaringen op te doen en grenzen op te zoeken. We laten je kind dat op z’n eigen manier doen, in z’n eigen tempo. Maar wel binnen een groep. Onze pedagogisch medewerkers ondersteunen dit groepsproces. Spelenderwijs leert en groeit je kind. Het raakt vertrouwd met een nieuwe omgeving en leert omgaan met andere kinderen. Voor je het weet is je zoon of dochter klaar om naar school te gaan.

Buitenschoolse opvang Berkentuin (4-13 jaar)

In de groepsruimte van bso Berkentuin is veel keuze in spelmateriaal. Spelletjes, knutselen, bouwen of rustig lezen, het kan allemaal op de bso. Aansluitend aan de groepsruimte hebben we nog twee kleine groepsruimtes die themagericht zijn. Liever buitenspelen? Dat kan ook op onze eigen buitenruimte. Op de bso zijn er altijd vriendjes en vriendinnetjes in de buurt om mee te spelen. Bso Berkentuin brengt en haalt kinderen van de volgende school:

Extra’s

Bso met talent! Medewerkers met een talent voor bijvoorbeeld schilderen, theater en sport komen naar de bso en geven kosteloos een workshop.

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Berkenveld & Berkentuin
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren