ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Berkenveld & Berkentuin

Herelsestraat 110, 4726 AH  Heerle

Welkom bij Berkenveld & Berkentuin

Onze peuteropvang Berkenveld en buitenschoolse opvang Berkentuin vind je in basisschool Berkenveld. Wij vangen hier kinderen op van 2 tot 13 jaar. 

Buitenschoolse opvang
06-82146136
berkentuinbso@kober.nl
LRK-nummer: 952926283
Peuteropvang
06-82146136
berkenveldpto@kober.nl
ma/do, 08.45 - 11.15 u
LRK-nummer: 268893809
Overblijven
overblijvenberkenveld@kober.nl
Tarief: € € 2,50

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang Berkenveld (2-4 jaar)

Kinderen van twee jaar staan vaak te trappelen om de wereld te verkennen. Er is zoveel te zien en te ontdekken. Alle zintuigen staan op scherp. Hét moment om je kind te helpen basisvaardigheden te ontwikkelen. Bij peuteropvang Berkenveld krijgt je kind de kans om op ontdekking te gaan, ervaringen op te doen en grenzen op te zoeken. We laten je kind dat op z’n eigen manier doen, in z’n eigen tempo. Maar wel binnen een groep. Onze pedagogisch medewerkers ondersteunen dit groepsproces. Spelenderwijs leert en groeit je kind. Het raakt vertrouwd met een nieuwe omgeving en leert omgaan met andere kinderen. Voor je het weet is je zoon of dochter klaar om naar school te gaan.

Buitenschoolse opvang Berkentuin (4-13 jaar)

De bso is te vinden op de gaaf ingerichte zolder van basisschool Berkenveld. Hier is veel keuze in spelmateriaal. Spelletjes, knutselen, bouwen of rustig lezen, het kan allemaal op de bso. Liever buitenspelen? Dat kan ook op onze eigen buitenruimte. Op de bso zijn er altijd vriendjes en vriendinnetjes in de buurt om mee te spelen. Bso Berkentuin brengt en haalt kinderen van de volgende school:

Extra’s

Bso met talent! Medewerkers met een talent voor bijvoorbeeld schilderen, theater en sport komen naar de bso en geven kosteloos een workshop.


Overblijven Berkenveld
Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Berkenveld & Berkentuin
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren