ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Betje Beer & B.B. Bommel

Verviersstraat 6a, 4826 HT  Breda

Welkom bij Betje Beer & B.B. Bommel

Net achter de noordelijke rondweg in de wijk Hoge Vucht ligt kindcentrum Betje Beer. Wij bieden hier opvang voor kinderen van 0-13 jaar. We gaan regelmatig op pad. 

Peuteropvang
076-2090001
betjebeerkdv@kober.nl
@KoberBetjebeerBommelTiktak
ma t/m vrij, 08.00 - 11.30 u
LRK-nummer: 132264584
Voorschool
076-2090004
betjebeerkdv@kober.nl
di/vrij+ 1 naar keuze, 08.00 - 11.30 u / 13.00 - 16.15 u

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf Betje Beer (0-4 jaar)

Het kinderdagverblijf bestaat uit 2 babygroepen (0-2 jaar) en twee peutergroepen (2-4 jaar). Elke groepsruimte is op leeftijd ingericht met geschikt speelgoed. De baby’s en de peuters kunnen zich op deze manier vrij bewegen en ontwikkelen. Ook op de grote, natuurlijke buitenspeelruimte is veel te beleven.

Peuteropvang Betje Beer (2-4 jaar) 

Vanaf 2 jaar ontdekken peuters steeds meer. Dan is het fijn als ze met leeftijdsgenootjes op ontdekking kunnen. Dit kan bij peuteropvang Betje Beer. Spelenderwijs leren de peuters veel, ze wennen aan een nieuwe omgeving en leren omgaan met andere peuters. 

Voorschool Betje Beer (2,5-4 jaar)

Op de voorschool bieden we kinderen extra ondersteuning bij hun taalontwikkeling. Vanaf 2,5 jaar komen kinderen hiervoor in aanmerking met een verwijzing van het consultatiebureau. 

Buitenschoolse opvang B.B. Bommel (4-13 jaar)

Na een drukke schooldag ontspannen kinderen bij ons op de bso. De bso is verdeeld in twee groepsruimtes: een ruimte voor actief spel en een ruimte voor rustigere activiteiten. Afhankelijk van de behoefte van de kinderen, kiezen zij een ruimte om in te spelen. Voetballen, klimmen of skeeleren doen de kinderen op de grote, uitdagende buitenspeelplaats. Bso B.B. Bommel brengt en haalt kinderen van de volgende scholen:

Extra’s

Bij ons vind je alle opvangvormen onder een dak. Wel zo makkelijk en vertrouwd voor je kind. Voor ouders hebben wij elke dag coffee to go.

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Betje Beer & B.B. Bommel
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren