ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Bijentuin

Beryldijk 113, 4706 DZ  Roosendaal

Welkom bij Bijentuin

Je vindt ons in basisschool De Cortendijck. Wij vangen hier kinderen op van 4 tot 13 jaar. De bso bereik je via het schoolplein van de school, aan de Azurietdijk 129. Basisscholen de Klimroos, de Saffier en de Klavertuin liggen op loopafstand van de bso. 

Hier kun je ons vinden

Buitenschoolse opvang Bijentuin (4-13 jaar)

De twee lokalen en een grote omheinde buitenspeelplaats, geven de kinderen bij bso Bijentuin alle ruimte om heerlijk te spelen. Omdat de bso in de school zit, maken we ook gebruik van de gymzaal, het handenarbeidlokaal en de centrale leefkuil in de hal. Vlakbij de bso zit een speeltuin en een voetbalveld, waar we regelmatig naar toe gaan. Bso Bijentuin brengt en haalt kinderen van de volgende scholen:

Extra’s

Bso met talent! Medewerkers met een talent voor bijvoorbeeld schilderen, theater en sport komen naar de bso en geven kosteloos een workshop. Voor ouders hebben we dagelijks coffee to go. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Bijentuin
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren