ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Blokkentuin

Blokmoeren 28a, 4824 JN  Breda Overblijflocatie: Hoogakker De Blokmoeren

Welkom bij Blokkentuin

In de Haagse Beemden vind je ons in één pand met Nutsbasisschool de Hoogakker, locatie Blokmoeren. Wij vangen hier kinderen van 0 tot 13 jaar op. Onze ingang ligt aan de voorzijde van het gebouw, maar je mag ook naar binnen via de ingang aan het fietspad (het Moerenpad). Op deze locatie kan je kind ook overblijven.

Peuteropvang
076-5045838
blokkentuinpto@kober.nl
@KoberBlokkentuin
ma t/m do, 08.30 - 12.00 u
LRK-nummer: 216605131
Overblijven
Coördinator: Marlieke Jorissen
overblijven.blokmoeren@gmail.com
Tarief: € 2,95

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf Blokkentuin (0-4 jaar)

Kinderen ontdekken de wereld spelenderwijs. We hebben een babygroep voor de allerkleinsten van 0-2 jaar en een groep voor peuters van 2-4 jaar. Met de uitdagende activiteiten van Piramide begeleiden de pedagogisch medewerkers je kind op een slimme wijze bij het spelen en leren. We doen afwisselende activiteiten aan de hand van een thema’s: spelletjes, voorlezen, knutselen, zingen. We hebben hierbij veel aandacht voor de ontwikkeling van je kind. Elke dag gaan we naar buiten, lekker spelen in een van de twee tuinen. We gaan ook vaak samen op pad in de buurt. Dan pakken we de bakfiets en gaan bijvoorbeeld naar de speeltuin. 

Peuteropvang Blokkentuin (2-4 jaar)

De peuteropvang vergroot de wereld van je peuter. Samen spelen en delen met leeftijdsgenootjes, daar leert je peuter veel van. We werken met Piramide. Dat houdt in dat we aan de hand van thema’s knutselen, zingen en lezen. Zo maakt je kind kennis met woorden, cijfers, kleuren en vormen. We sluiten een thema vaak af met een uitje samen met de ouders. Doordat we onder een dak zitten met de basisschool, nemen de oudste peuters regelmatig een kijkje bij de kleuters groep 1. Zo is je kind al goed voorbereid op de basisschool. 

Buitenschoolse opvang Blokkentuin (4-13 jaar)

Het voordeel van een bso in de school is dat de kinderen van veel ruimtes gebruik kunnen maken. Onze eigen groepsruimte en chillruimte, maar ook de gymzaal, aula en buitenruimte. Als goede buren werken we nauw samen. We volgen bijvoorbeeld gezamenlijk een training waardoor onze handelswijze naar de kinderen toe hetzelfde is. 
Een potje tafeltennis, hapjes klaarmaken in de oven, een workshop dansen: op de bso kiest je kind zelf wat hij of zij wil doen. Zo vergroten we de leefwereld van je kind en stimuleren we zelfstandigheid en zelfvertrouwen. Bso Blokkentuin vangt kinderen op van: 

Overblijven Hoogakker De Blokmoeren

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier

Extra’s

Blokkentuin maakt deel uit van de Sterke Wijk (een samenwerkingsverband tussen alle Kober bso’s in de Haagse Beemden). De Sterke Wijk organiseert in de vakanties tal van workshops en activiteiten zoals sporttoernooien, schaatsen, bakken, levende gezelschapsspelen, een zomerkamp. Met z’n allen bezig zijn, dat is reuze leuk! 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we het je graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Blokkentuin
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren