ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Bremerpoort

Bernardusstraat 15, 5113 TG  Ulicoten

Welkom bij Bremerpoort

In Integraal Kindcentrum (IKC) Bremerpoort in Ulicoten vind je kindcentrum Bremerpoort. Hier bieden we opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Het IKC is een nieuw gebouw met moderne voorzieningen.


Als kindcentrum bieden we alle kinderen van 0 tot en met 14 jaar uit Ulicoten en omgeving een samenhangend aanbod voor kinderopvang, onderwijs en naschoolse activiteiten. Dit alles vanuit één visie en team. 

Buitenschoolse opvang
076-5045770
bremerpoortbso@kober
LRK-nummer: 716855823
Kinderdagverblijf
076-5045770
bremerpoortkdv@kober.nl
LRK-nummer: 825026489
Peuteropvang
076-5045770
bremerpoortkdv@kober.nl
di/do, 08.30 - 12.00 u
LRK-nummer: 825026489

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf en peuteropvang Bremerpoort (0-4 jaar)

Kinderdagverblijf Bremerpoort deelt de groepsruimte met de peuteropvang. De locatie biedt zowel binnen als buiten volop speelmogelijkheden. Als de peuters 3,5 jaar zijn, gaan zij één keer per maand een kijkje nemen in de kleuterklas. Als kinderen bijna vier jaar zijn, gaan ze wekelijks een kijkje nemen. Zo besteedt het team van het kindcentrum veel aandacht aan een soepele overgang naar het basisonderwijs. 

Buitenschoolse opvang Bremerpoort  (4-13 jaar)

De bso maakt gebruik van dezelfde groepsruimte als de peuteropvang. Ook maken de kinderen gebruik van het werkplein van de basisschool en grote buitenruimte. Deze bso locatie organiseert door de gemeente bekostigde sportactiviteiten. Deelname is voor alle kinderen gratis. 

Met de komst van het nieuwe kindcentrum verzorgt de bso een naschools activiteitenaanbod voor alle kinderen uit de gemeente Baarle-Nassau en omgeving. Naast sportieve activiteiten zijn dit ook creatieve, muzikale en culturele activiteiten. Voor kinderen die naschoolse opvang afnemen bij Kober kinderopvang en deel willen nemen op de dag dat zij de bso bezoeken, is deelname gratis. Bso Bremerpoort vangt kinderen op van:

Extra

Aan het eind van de dag kan je kind gezellig een lekkere verse warme maaltijd bij ons eten. Makkelijk toch? Zo houd je thuis tijd over voor andere dingen. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Bremerpoort
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren