ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Buitentuin

Burgemeester Krijgsmangeerde 47, 4942 AV  Raamsdonksveer

Welkom bij Buitentuin

Je vindt buitenschoolse opvang (bso) Buitentuin in de aula van basisschool 'de Ruif' in Raamsdonksveer. De ruimte is sfeervol en gezellig ingericht. Kinderen voelen zich hier snel thuis. We vangen hier kinderen op van 4 tot 13 jaar.

Buitenschoolse opvang
06-23393808
buitentuinbso@kober.nl
LRK-nummer: 358928643

Hier kun je ons vinden

Buitenschoolse opvang Buitentuin (4-13 jaar)

Bij bso Buitentuin bieden we zowel voorschoolse opvang (vso) als naschoolse opvang (nso) aan.
Tijdens de vso spelen de kinderen in de aula van de school en in de gymzaal. De kleuters brengen we naar de klas, vanaf groep 3 gaan kinderen zelfstandig naar de klas als de bel is gegaan.

De naschoolse opvang is, zoals de naam als zegt, na school, maar ook in de vakanties. Op bso Buitentuin vinden we het belangrijk dat kinderen het fijn hebben en zich vrij en veilig voelen. Wij doen er alles aan om een sfeer te creëren waarin dit mogelijk is. In de aula kunnen kinderen naar hartenlust spelen, knutselen en lezen. In de gymzaal gaan we sporten of dansen. Buiten spelen doen we op het schoolplein van ‘de Ruif’. 

Daarnaast bieden we regelmatig wat extra’s. Soms in een thema of als workshop, zoals dans of een sportactiviteit. Vriendjes en vriendinnetjes mogen hier, tegen een kleine vergoeding, ook aan meedoen. In de vakanties werken we met thema’s en stemmen we de activiteiten af op wat de kinderen willen. Bso Buitentuin haalt kinderen op van:

Extra’s

Voor ouders hebben we coffee to go en voor de kinderen hebben we een lekkere verse warme maaltijd. Zo houd je thuis tijd over voor andere dingen. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Buitentuin
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren