ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Carla de Wit

Anjerstraat 7, 5102 ZA  Dongen

Welkom bij Carla de Wit

Welkom bij mij thuis als gecertificeerd gastouder van Kober kinderopvang. Ik draag met veel plezier zorg voor de ontwikkeling van jouw kind. Persoonlijk, dichtbij en altijd afgestemd op jouw wensen.

Gastouder
LRK-nummer: 210396994

Hier kun je ons vinden

Over Carla

Ik ben Carla de Wit en ik ben getrouwd met Kees, Wij hebben 2 dochters (37 en 36 jaar) en 3 kleinkinderen (7, 5 en 1 jaar). Ik ben al meer dan 25 jaar werkzaam in de kinderopvang. Eerst 10 jaar bj het ROC waar kinderen van allochtone en autochtone afkomst werden opgevangen. Daarna als gastouder bij twee gezinnen in hun eigen huis en nu al 14 jaar als gastouder bij mij thuis.

Ik vind het geweldig om kinderen te zien opgroeien en hoe ze zich ontwikkelen. Ik probeer daar op mijn eigen manier aan mee te werken door samen met de kinderen te spelen, te knutselen, puzzelen, voor te lezen, te dansen, te zingen en buiten te spelen. Ik vind het belangrijk om jouw kind een veilige en vertrouwde opvangsituatie te bieden, zodat je zoon of dochter zich thuisvoelt. Ik wil je kind de mogelijkheid bieden om zijn of haar persoonlijke en sociale competenties te ontwikkelen en normen en waarden te leren. Ik werk zo veel mogelijk met een vast dagprogramma, zodat de kinderen al snel weten hoe we de dag invullen.

Kom je een keer kijken?

Wil je weten of er plaats is bij deze gastouder? Of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren