ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Clara & Zandberg

Zandberglaan 60, 4818 GL  Breda

Welkom bij Clara & Zandberg

Je vindt onze peuteropvang in basisschool de Zandberg. De opvang is voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Tussen de middag en na schooltijd vangen wij hier ook kinderen van 6 tot 13 jaar op bij buitenschoolse opvang Zandberg.

 

Peuteropvang
06-82787151
clarapto@kober.nl
@KoberpeutertuinClara
ma, di & do, 08.15 - 11.45 u
LRK-nummer: 226517172
Buitenschoolse opvang
06-20322239
zandbergbso@kober.nl
@KoberbsoZandberg
LRK-nummer: 145774405
Overblijven
Co├Ârdinator: Chantal Pellegrino
kbsdezandberg_overblijven@inos.nl
Tarief: € 4,00

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang Clara (2-4 jaar)

Al meer dan 45 jaar is peuteropvang Clara een begrip in de wijk Zandberg. Spelenderwijs leren de peuters heel veel, ze wennen aan een nieuwe omgeving en leren omgaan met andere peuters. Dat maakt de overstap naar het basisonderwijs een stuk makkelijker. Samen met de vaste enthousiaste pedagogisch medewerkers maken de kinderen regelmatig uitstapjes. Op avontuur naar de brievenbus of de dierenwinkel. Een feestje voor de kinderen! 

De peuteropvang bieden we op maandag-, dinsdag- en donderdagochtend in het nieuwbouwgedeelte van basisschool De Zandberg. Veel ruimte voor de kinderen om lekker te spelen. Grenzend aan het lokaal hebben de kinderen een eigen overdekte buitenspeelplaats, gelegen aan de grote buitenspeelplaats van de basisschool.

Op woensdag- en vrijdagochtend bieden we de peuteropvang aan op kinderdagverblijf Hummeloord. Daar kunnen de peuters fijn samen spelen met de peuters aanwezig op het kinderdagverblijf. De inrichting op beide locaties is fris en onlangs vernieuwd. Helemaal van deze tijd! 

Buitenschoolse opvang Zandberg (6-13 jaar)

De buitenschoolse opvang deelt de ruimte met Clara en de basisschool, maar voelt door de eigentijdse en onlangs volledig vernieuwde inrichting zeker niet schools aan. De bso medewerkers organiseren volop activiteiten voor de kinderen. Vooral kinderen die van sporten of koken houden, kunnen bij bso Zandberg hun lol op. Door onze plek in de school kunnen we ook altijd gebruik maken van de gymzaal en de grote buitenspeelplaats. Gaat je kind naar een sportclub onder bso tijd? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij regelen het! 

Tussenschoolse opvang (4-13 jaar)

Bij de tussenschoolse opvang op Clara, Villa en Zandberg zorgen we voor een gezonde lunch. De kinderen hoeven geen eigen brood mee te nemen. We dekken de tafel en eten samen. Na het eten is er tijd om nog te spelen, binnen of buiten. We brengen de kinderen weer op tijd naar school. Bij peuteropvang Clara vangen we kinderen vanaf 6 jaar in een aparte ruimte op tijdens de lunch. De kleuters vangen we op bij bso Villa. 

Aanmelden voor de tussenschoolse opvang verloopt via het serviceteam. 

Overblijven Zandberg

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier

Extra's

Aan het einde van de dag kan je kind ook nog gezellig een lekkere verse warme maaltijd eten. Zo houd je thuis tijd over voor andere dingen. Makkelijk toch? De pedagogisch medewerkers werken behalve op bso Zandberg ook als onderwijsassistent op de basisschool en/of bij de tussenschoolse opvang. Vanuit één team werken we aan de ontwikkeling van kinderen, deels door onderwijs, deels door een uitdagend aanbod na schooltijd. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Clara & Zandberg
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren