ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

De 4 Heemskinderen

Heilig Hartstraat 6, 4873 CZ  Etten-Leur

Welkom bij De 4 Heemskinderen

In dit nieuwe kindcentrum voor kinderen van 0 tot 13 jaar werken we samen met basisschool De 4 Heemskinderen. Je vindt hier kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang.

Kinderopvang van 0-13 jaar onder één dak; wel zo makkelijk en vertrouwd voor je kind en handig voor jou!

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf De 4 Heemskinderen (0-4 jaar)

Zandkastelen bouwen, klimmen en klauteren, fietsen, de natuur ontdekken. Op het kinderdagverblijf leren kinderen elke dag iets bij. De medewerkers zorgen voor een warme en vertrouwde sfeer. Daardoor voelt jouw kind zich er snel thuis en laat jij de zorg voor je kind met een gerust hart aan ons over. In de nieuwe brede school starten we een babygroep voor 0-2 jaar en een peutergroep voor 2-4 jaar. 

Peuteropvang De 4 Heemskinderen (2-4 jaar)

Is je peuter toe aan wat meer uitdaging? Voor een paar dagdelen per week ben je bij onze peuteropvang aan het juiste adres. Spelenderwijs leren de peuters heel veel, ze wennen aan een nieuwe omgeving en leren omgaan met andere peuters. Dat maakt de overstap naar het basisonderwijs een stuk makkelijker!

Buitenschoolse opvang De 4 Heemskinderen (4-13 jaar)

Bakken, creatief bezig zijn, op avontuur, een boek lezen of samen een spelletje doen: bij de bso kan het allemaal. Ook bieden we verschillende workshops en cursussen aan op gebied van sport, spel, natuur, creativiteit en bijvoorbeeld koken. Kinderen vanaf 8 jaar stromen door naar de Plus Bso bij Kameleon 3. De Plus Bso biedt activiteiten speciaal gericht op deze leeftijd. 

Bso De 4 Heemskinderen vangt kinderen op van:

Extra’s

Heb je weinig tijd ’s ochtends? Dan is onze (gratis) ontbijtservice en vervroegde openingstijd van 7.00 uur misschien iets voor jou! 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

De 4 Heemskinderen
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren