ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

de Appel

Van Goghlaan 9a, 4703 JA  Roosendaal

Welkom bij de Appel

In basisschool de Appel vind je de peuteropvang en buitenschoolse opvang. Er is zoveel te zien en te ontdekken. Samen met vriendjes spelenderwijs groeien en ontwikkelen. 

Peuteropvang
076-5045819
appelpto@kober.nl
ma t/m vrij, 08.30 - 11.50 u
LRK-nummer: 149746489
Overblijven
Coördinator: Marsha Traets
overblijvendeappel@kober.nl
Tarief: € 2,50
Buitenschoolse opvang
076-5045819
appelbso@kober.nl
ma t/m vrij, 07.30 - 18.30 u
LRK-nummer: 329921575

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang de Appel (2-4 jaar)

Op de peuteropvang krijgt je kind de kans om op ontdekking te gaan, ervaringen op te doen en grenzen op te zoeken. We laten je kind dat op z’n eigen manier doen, in z’n eigen tempo. Maar wel binnen een groep. Onze pedagogisch medewerkers ondersteunen dit groepsproces. Spelenderwijs leert en groeit je kind. Het raakt vertrouwd met een nieuwe omgeving en leert omgaan met andere kinderen. Voor je het weet is je zoon of dochter klaar om naar school te gaan.

Overblijven de Appel

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier

Buitenschoolse opvang de Appel (4-12 jaar)

Per 1 september start buitenschoolse opvang de Appel. We brengen de kinderen in de ochtend naar de klas en na schooltijd halen we ze op. Je kind kan alle dagen voor en na schooltijd bij ons terecht. Wel zo makkelijk en vertrouwd! 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

de Appel
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren