ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Corona update! Meer informatie

de Appel

Van Goghlaan 9b, 4703 JA  Roosendaal

Welkom bij de Appel

Kinderen van twee jaar staan vaak te trappelen om de wereld te verkennen. Er is zoveel te zien en te ontdekken. Alle zintuigen staan op scherp. Hét moment om je kind te helpen basisvaardigheden te ontwikkelen. Op deze locatie kan je kind ook overblijven.

Peuteropvang
076-5045819
appelpto@kober.nl
ma t/m vrij, 08.30 - 11.50 u
LRK-nummer: 149746489
Overblijven
Coördinator: Antoinette Dijkstra
overblijvendeappel@kober.nl
Tarief: € 2,25

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang de Appel (2-4 jaar)

Op de peuteropvang krijgt je kind de kans om op ontdekking te gaan, ervaringen op te doen en grenzen op te zoeken. We laten je kind dat op z’n eigen manier doen, in z’n eigen tempo. Maar wel binnen een groep. Onze pedagogisch medewerkers ondersteunen dit groepsproces. Spelenderwijs leert en groeit je kind. Het raakt vertrouwd met een nieuwe omgeving en leert omgaan met andere kinderen. Voor je het weet is je zoon of dochter klaar om naar school te gaan.

Overblijven de Appel

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

de Appel
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren