ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

de Baayaert & Woudatuin

Braak 1, 4724 DS  Wouw

Welkom bij de Baayaert & Woudatuin

Peuteropvang de Baayaert en buitenschoolse opvang Woudatuin maken gebruik van een gedeelde ruimte in basisschool de Baayaert. We bieden opvang aan kinderen van 2 tot 8 jaar. Als kinderen 8 jaar worden of naar groep 5 gaan, vangen we de kinderen op bij bso Dommel. Zo kunnen we de kinderen een beter afgestemd activiteitenaanbod aanbieden, afgestemd op hun wensen en behoeften. 

Buitenschoolse opvang
06-13685532
woudatuinbso@kober.nl
LRK-nummer: 153856683
Peuteropvang
0165-570271
baayaertpto@kober.nl
ma/woe/vrij, 08.45 - 11.15 u
LRK-nummer: 162077385

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang de Baayaert (2-4 jaar)

Kinderen van twee jaar staan vaak te trappelen om de wereld te verkennen. Er is zoveel te zien en te ontdekken. Alle zintuigen staan op scherp. Hét moment om je kind te helpen basisvaardigheden te ontwikkelen. Bij peuteropvang de Baayaert krijgt je kind de kans om op ontdekking te gaan, ervaringen op te doen en grenzen op te zoeken. We laten je kind dat op z’n eigen manier doen, in z’n eigen tempo. Maar wel binnen een groep. Onze pedagogisch medewerkers ondersteunen dit groepsproces. Spelenderwijs leert en groeit je kind. Het raakt vertrouwd met een nieuwe omgeving en leert omgaan met andere kinderen. Voor je het weet is je zoon of dochter klaar om naar school te gaan.

Buitenschoolse opvang Woudatuin (4-8 jaar)

Kleuren, met poppen spelen, spelletjes doen, op de computer: op de bso is genoeg te doen én er zijn altijd vriendjes en vriendinnetjes in de buurt om mee te spelen. Voor alle leeftijden hebben we spelmateriaal beschikbaar. Op het grote schoolplein rennen, voetballen en spelen de kinderen buiten naar hartenlust. Bso Woudatuin brengt en haalt kinderen op van de volgende scholen: 

Extra’s

Bso met talent! Medewerkers met een talent voor bijvoorbeeld schilderen, theater en sport komen naar de bso en geven kosteloos een workshop. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

de Baayaert & Woudatuin
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren