ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

de Belhameltjes

Pastoor Pottersplein 12a, 4815 BC  Breda

Welkom bij de Belhameltjes

Onze peuteropvang is gevestigd in het Belcrumhuis, midden in de wijk de Belcrum. Wij vangen kinderen op vanaf 2 tot 4 jaar. Met een team van enthousiaste medewerkers zorgen wij voor een warme plek waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dit doen we in twee groepen: de Belhameltjes en de Kleine Kapitein. 

Peuteropvang
076-5045802
belhameltjespto@kober.nl
ma/woe/do, 08.30 - 12.00 u
LRK-nummer: 185630339

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang en voorschool de Belhameltjes (2-4 jaar)

Peuters leren en ontdekken bij de peuteropvang. In de constructiehoek maken we de mooiste bouwwerken en in de huishoek gaan we helemaal op in een rollenspel. Samen zingen we liedjes, spelen we taalspelletjes, maken we knutselwerkjes. Elke dag gaan we ook naar buiten. In onze tuin is een fietsbaan, verstophoekjes en een grote zandbak.

Door te werken met thema’s bieden we een gevarieerd en uitdagend activiteiten aanbod. Soms heeft je kind net iets meer ondersteuning nodig bij de taalontwikkeling. Voor hen bieden we ook voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Kinderen vanaf 2,5 jaar met een verwijzing van het consultatiebureau komen hiervoor in aanmerking. Kinderen van de peuteropvang en de voorschool spelen samen in een groep. Zo kan je kind straks goed voorbereid starten op de basisschool.

Voorschool de Kleine Kapitein (2,5-4 jaar)

Op locatie de Belhameltjes vind je ook de groep 'de Kleine Kapitein'. De Kleine Kapitein is een voorschool ‘plus’. Deze groep is voor peuters die meer individuele begeleiding nodig hebben in hun ontwikkeling dan in een reguliere voorschool. Hier bieden we vroeg- en voorschoolse educatie (VVE) aan op maat in een kleinere groep (max. 8 kinderen). Het team bestaat uit gespecialiseerde medewerkers. De Kleine Kapitein is voor alle kinderen uit Breda met een VVE indicatie. Kinderen met een doorverwijzing vanuit een reguliere voorschool locatie kunnen hiervoor in aanmerking komen. 

Extra's

Op deze locatie vind je ook buitenschoolse opvang Tompouce voor kinderen vanaf 4 tot 13 jaar.   

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

de Belhameltjes
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren