ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

de Blokkendoos

Van den Berghstraat 2, 4885 AH  Achtmaal

Welkom bij de Blokkendoos

Je vindt deze peuteropvang en buitenschoolse opvang in het centrum van Achtmaal, in MFA Achtmaal of ook wel bekend als ’t Gouwe hart. Hier bieden we opvang aan kinderen van 2 tot 13 jaar. Ook handig: basisschool de Wegwijzer vind je in hetzelfde gebouw. Een vertrouwde omgeving, wel zo fijn voor je kind!

Peuteropvang
06-30264988
blokkendooskdv@kober.nl
di/do, 08.30 - 13.30 u
LRK-nummer: 165463569
Buitenschoolse opvang
06-30264988
blokkendooskdv@kober.nl
LRK-nummer: 881751091

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang de Blokkendoos (2-4 jaar)

Is je peuter toe aan wat meer uitdaging? Voor een paar dagdelen per week ben je bij onze peuteropvang aan het juiste adres. Spelenderwijs leren de peuters heel veel, ze wennen aan een nieuwe omgeving en leren omgaan met andere peuters. 

Bij de bouw van de MFA is gekeken naar een verregaande vorm van “samenwonen”. Dat betekent dat ruimtes dubbel gebruikt worden. Zo gebruikt de peuteropvang onder andere het podium op de kop van gymzaal als groepsruimte. Een deel van de gymzaal kan ook worden afgescheiden en gebruikt worden als speellokaal. Peuters krijgen letterlijk de ruimte bij De Blokkendoos! 

Buitenschoolse opvang de Blokkendoos (4-13 jaar)

Binnenkort starten we op deze locatie ook met een bso. Na een lange schooldag vangen we de kinderen dan op. We kletsen, eten en drinken wat en daarna zijn de kinderen vrij om te doen wat ze willen. De bso is immers hun vrije tijd! Van buiten voetballen tot knutselen of lekker met vriendjes en vriendinnetjes chillen, alles kan! Bij bso De Blokkendoos zijn kinderen welkom van:

Extra’s

De MFA biedt onderdak aan verschillende maatschappelijke voorzieningen waaronder ook aan dorpshuis Nachtegaal, een bibliotheek en een gymzaal. Een unieke samenwerking, als spil van het dorpscentrum, waar de peuteropvang veel profijt van heeft. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

de Blokkendoos
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren