ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Corona update! Meer informatie

de Blokwei

Boulevard Antverpia 9A, 4703 AV  Roosendaal

Welkom bij de Blokwei

In basisschool de Blokwei vind je onze peuteropvang. Wij vangen hier kinderen op van 2 tot 4 jaar. We hebben een eigen groepsruimte in de school. Daarnaast maken we gebruik van de buitenspeelplaats. Op deze locatie verzorgen wij ook het overblijven.

 

Overblijven
Coördinator: Marina Hilbers
overblijvendeblokwei@kober.nl
Tarief: € 2,25
Peuteropvang
blokweipto@kober.nl
ma & do, 8.15-13.15 uur
LRK-nummer: 131357980

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang de Blokwei (2-4 jaar)

Op de peuteropvang krijgt je kind de kans om op ontdekking te gaan, ervaringen op te doen en grenzen op te zoeken. We laten je kind dat op z’n eigen manier doen, in z’n eigen tempo. Maar wel binnen een groep. Onze pedagogisch medewerkers ondersteunen dit groepsproces. Bij de Blokwei werken we met voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Met de methode Piramide ondersteunen we peuters, die daar behoefte aan hebben, bij de taalontwikkeling. Spelenderwijs leert en groeit je kind.

Overblijven de Blokwei

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers.

Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren