ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

de Blokwei

Boulevard Antverpia 9A, 4703 AV  Roosendaal

Welkom bij de Blokwei

NIEUW vanaf schooljaar 2018-2019!

Voor basisschool de Blokwei verzorgen wij de buitenschoolse opvang (bso) voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De bso is op de school of op een nabij gelegen bso-locatie. Dit is afhankelijk van het aantal kinderen. Op deze locatie kan je kind ook overblijven.

Buitenschoolse opvang
0165-397539
blokweibso@kober.nl
LRK-nummer: 277412869
Overblijven
Coördinator: Marina Hilbers
overblijvendeblokwei@kober.nl
Tarief: € 2,25

Hier kun je ons vinden

Buitenschoolse opvang de Blokwei (4-13 jaar)

Knutselen, bouwen, skeeleren of gewoon chillen met vriendjes en vriendinnetjes, bij de bso kan het. Na een schooldag bepalen de kinderen zelf hoe zij hun vrije middag indelen. Er is genoeg keuze in al het speelmateriaal en op de bso is altijd iemand om mee te spelen. 

Overblijven de Blokwei

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

de Blokwei
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren