ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

de Boei

Michiel de Ruyterstraat 6, 4819 AD  Breda

Welkom bij de Boei

De Boei ligt aan de rand van het centrum van Breda in een karakteristiek pand. Binnen zijn de ruimtes sfeervol en ruim. Buiten hebben we een aparte speelplaats voor de allerkleinsten en voor de groteren een uitdagende tuin. Hier kan je kind heerlijk rennen, klauteren, spelen, ervaren en ontdekken. Aan de picknicktafels eten we, met lekker weer, vaak samen buiten. Van de appels van onze fruitbomen maken we appelmoes. 

Kinderdagverblijf
076-5300422
boeikdv@kober.nl
@KoberdeBoei
LRK-nummer: 177738145

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf de Boei (0-4 jaar)

Op de Boei bieden we kinderdagopvang waarbij je kunt kiezen voor een babygroep (voor 0-2 jaar), een peutergroep (voor 2-4 jaar), een verticale groep (voor 0-4 jaar) of een Engelstalige verticale groep. Op de Engelstalige groep spreken we uiteraard Engels met de kinderen. Op alle andere groepen bieden we de kinderen spelenderwijs Engelse woordjes aan.

Extra’s

Om het je makkelijk te maken komt de kinderkapper regelmatig langs. Voor ouders hebben we coffee to go en lekkere verse warme maaltijden om mee te nemen. Zo houd je thuis tijd over voor andere dingen. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

de Boei
  • 'Saar gaat met ontzettend veel plezier naar kinderdagverblijf De Boei. Iedere maandag vraagt ze wanneer ze weer met haar vriendinnetjes van de Zeepiraten mag spelen.'

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren