ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

de Bromtol

Boeimeersingel 11, 4819 AA  Breda

Welkom bij de Bromtol

Centraal gelegen aan de rand van het centrum van Breda vind je peuteropvang de Bromtol. Wij vangen hier kinderen op van 2 tot 4 jaar. Ook vind je hier buitenschoolse opvang Okidoki voor kinderen van 4 tot 13 jaar.

Peuteropvang
076-5045832
bromtolpto@kober.nl
LRK-nummer: 241742419

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang de Bromtol (2-4 jaar)

Spelen met Lego, puzzelen, verven of knutselen: bij ons ontdekt je peuter van alles. De lichte ruimte is ingedeeld in verschillende hoeken, zoals een poppenhoek en autohoek. Elke dag zingen we samen en gaan we naar buiten. Op de uitdagende buitenspeelplaats speelt je peuter met spelmateriaal dat gemaakt is van natuurlijke materialen. We fietsen, rijden op de tractor, spelen met ballen of in de zandbak. 

Buitenschoolse opvang Okidoki (4-13 jaar)

Buitenspelen, knutselen, verkleden, lezen: bij bso Okidoki is veel te doen en te beleven. De bso is verdeeld in drie leeftijdscategorieën. Elke groep heeft een eigen ruimte met materialen die aansluiten bij de interesses en vaardigheden van de kinderen. Op de grote buitenspeelplaats spelen de kinderen ook naar hartenlust. Timmeren, zagen, onderzoek doen naar wind of motoren in en uit elkaar schroeven kan in de techniek werkplaats. Bso Okidoki brengt en haalt kinderen van de volgende scholen:

Ook halen we kinderen op van de volgende school:

Extra's

We maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Heb je een keer flexibele opvang nodig, dan kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden.

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

de Bromtol
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren