ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

de Druppeltjes & Jungletuin

Stoutenburgstraat 26, 4834 LP  Breda

Welkom bij de Druppeltjes & Jungletuin

Deze peuteropvang en buitenschoolse opvang vind je in basisschool de Burchtgaarde. Hier bieden we opvang voor kinderen van 2,5 tot 13 jaar. Op deze locatie kan je kind ook overblijven.

Peuteropvang
06-51438705
druppeltjespto@kober.nl
di /do, 08.15 - 12.15 u
LRK-nummer: 122536289
Buitenschoolse opvang
06-12666070
jungletuinbso@kober.nl
ma, di en do, 15.00 - 18.30 u
LRK-nummer: 825956298
Voorschool
06-51438705
druppeltjespto@kober.nl
ma, di, do en vr, 08.15 - 12.15 u

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang de Druppeltjes (2,5-4 jaar)

Bij de peuteropvang leren de peuters spelenderwijs heel veel. Ze wennen aan een nieuwe omgeving en leren omgaan met andere peuters. Naast de ideale locatie in de school draagt dit bij aan een optimale voorbereiding richting de Burchtgaarde. De peuteropvang maakt gebruik van een speciaal kleuterplein en het speel-/gymlokaal van de basisschool. Veel ruimte voor de kinderen om lekker te spelen! Soms heeft een kind net iets meer ondersteuning nodig bij de taalontwikkeling. Dan bieden wij voor- en vroegschoolse educatie (VVE) aan. Kinderen vanaf 2,5 jaar met een verwijzing van het consultatiebureau komen hiervoor in aanmerking. 

Buitenschoolse opvang Jungletuin (4-13 jaar)

Kinderen die naar de basisschool gaan, kunnen na schooltijd en in de vakantie naar de bso. Wij vangen de kinderen op in het handenarbeidlokaal van de school. Op bso Jungletuin is veel te doen. Behalve sport- en spelactiviteiten organiseren we vaak leuke techniek- en natuurworkshops waar je kind kosteloos aan mee kan doen. We helpen kinderen ook in het maken van hun huiswerk. Zo blijft er thuis tijd over voor andere dingen! We maken ook gebruik van de grote buitenspeelplaats en de gymzaal. Bso Jungletuin brengt en haalt kinderen van de volgende scholen:

Digitale speelplaats

Bso Jungletuin is de enige Kober bso met een digitale speelplaats. Op de digitale speelplaats spelen kinderen actieve spellen tegen elkaar, andere kinderen buiten de bso of tegen de computer, die de bewegingen van de kinderen registreert. Een enorm populaire activiteit bij onze bso kinderen. Bewegen was nog nooit zo makkelijk én leuk!  

Extra’s

Kober kinderopvang heeft meerdere bso’s in deze wijk. Dat betekent dat je de buitenschoolse opvang ook kunt combineren met een andere (thema)locatie. Zo kan jouw kind de ene middag met de laarzen in de modder staan en op slakkenexpeditie gaan (NatuurTuin Zuid) of een volgende middag met leeftijdsgenoten (8 jaar en ouder) in de speeltuin aan de Ploegstraat afspreken. Informeer gerust bij ons naar de meest ideale combinatie voor jouw kind! 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

de Druppeltjes & Jungletuin
  • 'Onze jongens zitten allebei bij peutertuin de Druppeltjes en we laten ze altijd met een gerust hart en vol vertrouwen achter. De kinderen worden gestimuleerd om mee te denken in een thema en daarnaast creatief bezig te zijn door te knutselen, kleuren, plakken en scheuren.'

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren