ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

de Eerste Rith

Hovenierstraat 54, 4813 GM  Breda

Welkom bij de Eerste Rith

Kindcentrum de Eerste Rith ligt centraal en rustig in de wijk Princenhage en is bereikbaar via de Witwerkerstraat. Wij bieden opvang voor kinderen van 0-13 jaar. Basisschool de Eerste Rith is onderdeel van het kindcentrum. En dat is fijn, want zo kunnen de kinderen spelenderwijs al kennismaken met het onderwijs. We stemmen onze thema’s op elkaar af en er is een warme overdracht zodra je kind 4 jaar wordt. En zit je kind op school dan is er goed contact tussen leerkrachten en de buitenschoolse opvang.

Peuteropvang
076-5045822
eersterithpto@kober.nl
@KoberdeEersteRith
ma t/m do, 08.30 - 12.00 u
LRK-nummer: 110660882
Voorschool
076-5045822
eersterithpto@kober.nl
ma 12.45-16.00 u, di/do 8.30-12.00 u

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf de Eerste Rith (0-4 jaar)

Het kinderdagverblijf heeft een babygroep (0-2 jaar), een verticale groep (0-4 jaar) en een peutergroep (2-4 jaar). Elk dag zorgen we voor een afwisselend programma, met aandacht voor de ontwikkeling van je kind. We werken met thema’s en natuurlijk spelen we elke dag buiten. In de avontuurlijke tuin met bomen en struiken, een glij-klimheuvel, zandbakken en een waterbaan is er veel te ontdekken. We maken ook wel eens een wandeling met de bolderkar of bezoeken de kinderboerderij.

Peuteropvang en voorschool de Eerste Rith (2-4 jaar) 

Bij de peuteropvang ontdekt je peuter van alles. We zingen liedjes, doen taalspelletjes, we knutselen en gaan elke dag naar buiten. Voor kinderen met een taalachterstand bieden wij ook voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Kinderen vanaf 2,5 jaar met een verwijzing van het consultatiebureau komen hiervoor in aanmerking.

Buitenschoolse opvang de Eerste Rith (4-13 jaar)

Het voordeel van een bso in een school is dat de kinderen van veel extra ruimtes gebruik kunnen maken. Naast de eigen groepsruimte spelen we ook in de gymzaal en de aula. Deze is ingericht met verschillende hoeken, waar kinderen knutselen, bouwen of lezen. De grote speelpleinen van de school bieden ook buiten voor veel speelmogelijkheden. Regelmatig bieden wij workshops aan. Dit varieert van koken en boetseren tot drama en sport. Bso de Eerste Rith haalt kinderen op van:

Extra’s

We maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Zo kun je op aanvraag al vanaf 7.00 uur opvang bij ons afnemen, bieden we “coffee to go” aan en komt de kinderkapper regelmatig langs.

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

de Eerste Rith
  • 'Mijn jongens gaan altijd met veel plezier naar de opvang en de bso. Alle pedagogische medewerkers zijn lief en begaan met alle kinderen. Voor mij een reden om zonder zorgen mijn jongens bij hen achter te laten!'

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren