ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

de Hasselbraam

Beukenlaan 45, 4871 VG  Etten-Leur

Welkom bij de Hasselbraam

Peuteropvang de Hasselbraam maakt samen met de basisschool onderdeel uit van brede school de Hasselbraam. Het ruime speellokaal en het grote schoolplein biedt de peuters veel speelmogelijkheden. Wij vangen hier kinderen op van 2-4 jaar. Op deze locatie kan je kind ook overblijven.

Peuteropvang
06-51009034
hasselbraampsz@kober.nl
ma t/m do, 08.45 - 11.15 u
LRK-nummer: 186614500
Overblijven
Coördinator: Monique Vermunt
06 105 508 82
overblijvenhasselbraam@kober.nl
Tarief: € 2,75

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang de Hasselbraam (2-4 jaar)

Een peuter van twee wil de wereld ontdekken. Dat kan bij de peuteropvang. Je kind leert een nieuwe omgeving kennen en met leeftijdsgenoten omgaan. We besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van de peuters. Alle kinderen bieden we voor- en vroegschoolse educatie (VVE) aan. Kinderen vanaf 2,5 jaar die wat extra begeleiding nodig hebben bij hun taal- of emotionele ontwikkeling, zijn met een verwijzing van het consultatiebureau een gratis extra dagdeel welkom. 

Overblijven de Hasselbraam

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier

Extra's 

Veel kinderen stromen op vierjarige leeftijd door naar basisschool de Hasselbraam. Doordat we samen in de brede school zitten, is er altijd een warme overdracht. Het is ook fijn dat de omgeving voor je kind al vertrouwd is. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

de Hasselbraam
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren