ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

de Kornuiten

Kapittelhof 2, 4841 GX  Prinsenbeek

Welkom bij de Kornuiten

Je vindt deze buitenschoolse opvang (bso) naast basisschool de Horizon en kinderdagverblijf Prikkebeek. De twee andere scholen liggen op loopafstand. We bieden opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. 

 

Buitenschoolse opvang
076-5045836
kornuitenbso@kober.nl
@KoberPrinsenbeek
LRK-nummer: 179300465

Hier kun je ons vinden

Buitenschoolse opvang de Kornuiten (4-13 jaar)

Je kunt bij ons terecht voor en na school en tijdens de vakantie. Behalve op woensdag, dan is er alleen voorschoolse opvang mogelijk. In dit gebouw vind je ook een consultatiebureau. Kinderen die overblijven op de Horizon, gaan hiervoor naar de bso.

De bso heeft een gebouw met veel verschillende ruimtes die gezellig zijn ingericht. In de groepen spelen de kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar samen. Vanaf 8 jaar gaan kinderen naar de top-groep. Daarnaast kunnen ze binnen de bso op ontdekkingsreis; in de verschillende ruimtes of themakamers kun je van alles doen. We hebben een timmerruimte, een bouwkamer, een naaikamer een leeshoek en ga zo maar door. Of wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie grote keuken waar we lekkere dingen kunnen koken en bakken? Buiten hebben we ook genoeg ruimte om te spelen: het voor- en achterplein van de school, het grote grasveld en de (afgesloten) buitenruimte van de bso. Bso de Kornuiten brengt en haalt kinderen op van:

Extra’s

Naast onze bso staat de techniekwerkplaats. Een coole plek waar kinderen van school en de bso zelf dingen kunnen onderzoeken en ontwerpen. Je vindt hier een constructiehoek, een onderzoekhoek, een multimediahoek, een ruimte met werkbanken en elektrisch gereedschap en een chemielab, voor CSI-onderzoek in het klein. 

Als je 's ochtends wat minder tijd hebt, dan helpt onze (gratis) ontbijtservice je misschien. Kinderen die voor 8 uur aanwezig zijn bij de voorschoolse opvang kunnen voor schooltijd aanschuiven voor een gezond en voedzaam ontbijt. Vooraf opgeven is niet nodig.
Heb je wisselende werktijden? Bij de Kornuiten kun je je dagen flexibel inzetten. En heb je een keer een dagje extra opvang nodig? Dat kan, in overleg, ook. Handig he?

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

de Kornuiten
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren