ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

De La Salle

Sportlaan 1, 5111 BX  Baarle-Nassau

Welkom bij De La Salle

Deze bso is voor kinderen van 7 jaar en ouder. Je vindt ons in de middelbare school De La Salle. We hebben onze eigen ruimte, maar mogen van de hele school gebruikmaken. Dus ook van de aula en de gymzaal. 

Buitenschoolse opvang
LRK-nummer: 125490355

Hier kun je ons vinden

Bso De La Salle 

Bij bso De La Salle kun je lekker ontspannen, maar je hoeft niet stil te zitten! Er is namelijk genoeg te doen. Nadat je kind is opgehaald bij de basisschool gaan wij te voet met de kinderen van 7 jaar en ouder naar onze Top-locatie. Wij maken gebruik van een klaslokaal en de aula van VMBO de La Salle. Naast onze eigen materialen, mogen wij ook gebruik maken van de materialen van De La Salle. Dit zorgt ervoor dat er juist ook voor de grotere kinderen nog voldoende uitdaging is.

Buiten is er veel ruimte voor ontspanning. Een plein om prima te spelen, voetballen of heerlijk te chillen op één van de bankjes op het plein.

Gekoppelde scholen:

-          Basisschool de Akkerwinde

-          Basisschool de Regenboog

Extra

We maken het je graag makkelijk. Laat je kind gezellig een warme maaltijd mee eten aan het einde van de dag. Zo houd je thuis tijd over voor andere dingen! De maaltijden worden dagelijks vers geleverd door ’t Vershoekske uit Baarle-Nassau.

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

De La Salle
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren