ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

de Linde

Dorpsstraat 71, 4709 AB  Nispen

Welkom bij de Linde

In basisschool de Linde vind je onze peuteropvang. Wij vangen hier kinderen op van 2 tot 4 jaar. Alles onder één dak, wel zo makkelijk en vertrouwd voor jou én je kind.

Peuteropvang
06-13603475
lindepto@kober.nl
woe/vrij, 08.30 - 11.50 u
LRK-nummer: 268318207

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang de Linde (2-4 jaar)

Kinderen van twee jaar staan vaak te trappelen om de wereld te verkennen. Er is zoveel te zien en te ontdekken. Alle zintuigen staan op scherp. Hét moment om je kind te helpen basisvaardigheden te ontwikkelen. Op de peuteropvang krijgt je kind de kans om op ontdekking te gaan, ervaringen op te doen en grenzen op te zoeken. We laten je kind dat op z’n eigen manier doen, in z’n eigen tempo. Maar wel binnen een groep. Onze pedagogisch medewerkers ondersteunen dit groepsproces. Spelenderwijs leert en groeit je kind. Het raakt vertrouwd met een nieuwe omgeving en leert omgaan met andere kinderen. Voor je het weet is je zoon of dochter klaar om naar school te gaan.

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

de Linde
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren