ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

de Mandt

Kriekenstraat 43, 4847 HE  Teteringen

Welkom bij de Mandt

Dit kindcentrum in Teteringen ligt naast de (nieuwbouw) wijk de Waterdonken. In het multifunctionele pand vind je ook basisschool de Springplank, basisschool de Wegwijzer en de sporthal. Wij bieden hier opvang voor kinderen van 0-13 jaar. Bij ons vind je alle opvangvormen onder een dak. Wel zo makkelijk en vertrouwd voor je kind en handig voor jou.

Peuteropvang
076 504 57 95
mandtpto@kober.nl
@KoberdeMandt
ma t/m vrij, 08.15 - 12.15 u
LRK-nummer: 188120002
Kinderdagverblijf
076 504 57 93
mandtkdv@kober.nl
@KoberdeMandt
LRK-nummer: 188120002
Buitenschoolse opvang
076-5045798
mandtbso@kober.nl
@KoberdeMandt
LRK-nummer: 143281744
Voorschool
076 504 57 95
mandtpto@kober.nl
@KoberdeMandt
ma, di, do en vrij, 8.15 - 12.15 u
LRK-nummer: 188120002

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf de Mandt (0-4 jaar)

Ons kinderdagverblijf is een vertrouwde plek voor baby’s en peuters. De ruimtes zijn zo ingedeeld dat de kinderen zich er vrij kunnen bewegen en ontwikkelen. Knutselen, voorlezen en buiten spelen wisselen we af met momenten dat we samen eten en drinken aan tafel. Voor de kinderen vanaf 2 jaar is er wekelijks dansexpressie door dansschool BIBI. Elke dag gaan we naar buiten; er is van alles te ontdekken in de uitdagende en natuurlijke buitenruimte. We gaan ook samen op pad in de buurt. Op de Mandt zijn twee babygroepen voor 0-2 jarigen, een dreumesgroep voor 1-3 jarigen, twee peutergroepen voor 2-4 jarigen en een 3+-peutergroep. Aan het einde van de dag kunnen kinderen vanaf 2 jaar gebruik maken van een warme maaltijd service. Voor ouders staat er in de ochtend koffie of thee to-go klaar! 

Peuteropvang de Mandt (2-4 jaar) 

Ook voor een paar dagdelen per week ben je bij onze peuteropvang aan het juiste adres. Spelenderwijs leren de peuters veel, ze wennen aan een nieuwe omgeving en leren omgaan met andere peuters. Is je kind toe aan wat meer uitdaging? Wij spelen hierop in door de kinderen bijvoorbeeld meer zelf te laten doen en geven het ‘leren’ meer inhoud. Ze maken al kennis met letters, cijfers, kringgesprekken, zelf brood smeren. Dat maakt de overstap naar groep 1 heel makkelijk. We delen de ruimte met de kleuters van de bso. 

Voorschool de Mandt (2,5-4 jaar)

Vanaf 24 augustus 2020 biedt de Mandt voorschool. Op de voorschool bieden we kinderen extra ondersteuning bij hun taalontwikkeling. Vanaf 2,5 jaar komen kinderen hiervoor in aanmerking met een verwijzing van het consultatiebureau. De peuters van de peuteropvang en de voorschool zitten samen in één groep. 

Buitenschoolse opvang de Mandt (4-13 jaar)

Bso de Mandt zit in hetzelfde gebouw als de scholen, maar voelt niet schools aan. Dit komt doordat we in de Mandt eigen unieke ruimtes hebben. Bij onze bso kun je lekker ontspannen, maar je hoeft niet stil te zitten. We hebben een sportdocent die dagelijks actief is in de sportzaal met de kinderen. Voor streetdance en ballet hebben we een samenwerking met dansschool Lotuz. Iedere dinsdag gaan we met de kinderen die zich hebben aangemeld naar de zwemles in de Warande. Is je kind een echt buitenkind? Ook dan is bso de Mandt de ideale plek: voetballen, klimmen of skeeleren doen de kinderen het hele jaar door op de uitdagende buitenspeelplaats. Ook tijdens de schoolvakanties wordt er een uitdagend activiteitenprogramma aangeboden. Aan het einde van de dag kunnen kinderen gebruik maken van de warme maaltijd service. 
Bso de Mandt brengt en haalt kinderen op van de volgende scholen:

Extra’s

We werken heel nauw samen met de scholen in het pand voor een ‘doorgaande lijn’. Zo stemmen we onze visie, activiteiten, thema’s op elkaar af. We delen materialen en lopen heel makkelijk bij elkaar binnen. We zijn er echt samen voor “onze” kinderen. In samenwerking met dans- en theateratelier Bibi geven we peuterdans, kleuterdans, dansexpressie en toneel. Kom jij straks kijken naar het eerste optreden? 
We maken het je graag makkelijk. Laat je kind bij ons ontbijten voor schooltijd, neem een kop koffie mee voor onderweg of laat je kind een warme maaltijd mee-eten aan het einde van de dag. Ook kunnen we je kind naar zwemles brengen op dinsdag.

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

de Mandt
  • 'Mijn kind is in vertrouwde handen op het kinderdagverblijf, omdat het net echte mama’s voor ze zijn.'

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren