ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

de Mandt

Kriekenstraat 43, 4847 HE  Teteringen

Welkom bij de Mandt

Dit kindcentrum in Teteringen ligt naast de (nieuwbouw) wijk de Waterdonken in Breda Noord. In het multifunctionele pand vind je ook basisschool de Springplank, basisschool de Wegwijzer en de sporthal. Wij bieden hier opvang voor kinderen van 0-13 jaar. Bij ons vind je alle opvangvormen onder een dak. Wel zo makkelijk en vertrouwd voor je kind en handig voor jou.

Peuteropvang
076-5045795
mandtpto@kober.nl
@KoberdeMandt
ma t/m vrij, 08.20 - 11.50 u
LRK-nummer: 188120002
Kinderdagverblijf
076 504 57 94
mandtkdv@kober.nl
@KoberdeMandt
LRK-nummer: 188120002
Buitenschoolse opvang
076-5045798
mandtbso@kober.nl
@KoberdeMandt
LRK-nummer: 143281744

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf de Mandt (0-4 jaar)

Ons kinderdagverblijf is een vertrouwde plek voor baby’s en peuters. De ruimtes zijn zo ingedeeld dat de kinderen zich er vrij kunnen bewegen en ontwikkelen. Knutselen, voorlezen en buiten spelen wisselen we af met momenten dat we samen eten en drinken aan tafel. In de speelzaal organiseren we leuke activiteiten, zoals dansexpressie voor peuters. Elke dag gaan we naar buiten; er is van alles te ontdekken in de uitdagende en natuurlijke buitenruimte. We gaan ook vaak samen op pad in de buurt. We hebben twee babygroepen voor 0-2 jaar, een dreumesgroep voor 2-jarigen en een 3+-peutergroep. 

Peuteropvang de Mandt (2-4 jaar) 

Ook voor een paar dagdelen per week ben je bij onze peuteropvang aan het juiste adres. Spelenderwijs leren de peuters veel, ze wennen aan een nieuwe omgeving en leren omgaan met andere peuters. Is je kind toe aan wat meer uitdaging? Wij spelen hierop in door de kinderen bijvoorbeeld meer zelf te laten doen en geven het ‘leren’ meer inhoud. Ze maken al kennis met letters, cijfers, kringgesprekken, zelf brood smeren. Dat maakt de overstap naar groep 1 heel makkelijk. De groep is bereikbaar via een ingang in de school; we delen de ruimte met de kleuters van de bso. 

Buitenschoolse opvang de Mandt (4-13 jaar)

Bso de Mandt zit in hetzelfde gebouw als de scholen, maar voelt niet schools aan. Dit komt doordat we vier eigen huiselijke ruimtes hebben. Bij onze bso kun je lekker ontspannen, maar je hoeft niet stil te zitten. We hebben een sportdocent en theaterdocent die wekelijks culturele en sportieve activiteiten ondernemen. Denk aan hockeytraining bij MHC, dansexpressie en muziekles. Is je kind een echt buitenkind? Ook dan is bso de Mandt de ideale plek: voetballen, klimmen of skeeleren doen de kinderen het hele jaar door op de uitdagende buitenspeelplaats. 
Bso de Mandt brengt en haalt kinderen op van de volgende scholen:

Tijdelijk extra bso locatie

In verband met de verbouwing van een aantal bso lokalen in kindcentrum de Mandt, vangen we vanaf juli 2019 t/m eind januari 2020 na schooltijd een aantal bso groepen op in het (oude) schoolgebouw aan de Groenstraat 5 (LRK nummer 678708757). Pedagogisch medewerkers halen de kinderen van school op en lopen samen met hen naar de locatie toe. 
De voorschoolse opvang blijft voor alle kinderen in kindcentrum de Mandt aan de Kriekenstraat 43.

Extra’s

We werken heel nauw samen met de scholen in het pand voor een ‘doorgaande lijn’. Zo stemmen we onze visie, activiteiten, thema’s op elkaar af. We delen materialen en lopen heel makkelijk bij elkaar binnen. We zijn er echt samen voor “onze” kinderen. In samenwerking met dans- en theateratelier Bibi geven we peuterdans, kleuterdans, dansexpressie en toneel. Kom jij straks kijken naar het eerste optreden? 
We maken het je graag makkelijk. Laat je kind bij ons ontbijten voor schooltijd, neem een kop koffie mee voor onderweg of laat je kind een warme maaltijd mee-eten aan het einde van de dag. Ook kunnen we je kind naar zwemles brengen op dinsdag.

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

de Mandt
  • 'Mijn kind is in vertrouwde handen op het kinderdagverblijf, omdat het net echte mama’s voor ze zijn.'

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren