ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

de Meikevertjes

Meidoornstraat 115, 4814 KB  Breda

Welkom bij de Meikevertjes

Midden in de wijk Tuinzigt en naast de Nieuwe Meidoorn, vind je voorschool en peuteropvang de Meikevertjes voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. Vlakbij ligt ook basisschool de Boomgaard. De Meikevertjes biedt samen met de naastgelegen voorschool en kinderdagverblijf Rupsentuin opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

 

Peuteropvang
06-13164130
meikevertjespto@kober.nl
@KoberWesterparkTuinzigt
ma t/m do, 08.30 - 12.00 u / 12.45 -16.45 u
LRK-nummer: 191471756
Voorschool
06-13164130
meikevertjespto@kober.nl
ma/di/wo/vrij, 08.15 - 12.00 u & ma/do 13.00 - 15.30 u

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang de Meikevertjes (2,5-4 jaar)

Op de peuteropvang bieden we peuters de mogelijkheid om samen te spelen en te ontwikkelen in een uitdagende speelleeromgeving. Dit vormt een goede voorbereiding op het basisonderwijs. Peuteropvang de Meikevertjes zit in een frisse, lichte en ruime locatie met een grote buitenspeelplaats midden in de wijk Tuinzigt.  

Voorschool de Meikevertjes (2,5-4 jaar)

Op de voorschool werken we met voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Met de methode Piramide ondersteunen we peuters, die daar behoefte aan hebben, bij de taalontwikkeling. Het ontwikkelen van de Nederlandse taal gebeurt op een speelse manier. Peuters vanaf 2,5 jaar, met een verwijzing van het consultatiebureau, zijn een paar dagdelen per week gratis welkom. Aanmelden voor de voorschool verloopt uitsluitend via het consultatiebureau.

Extra's 

Tussen de Meikevertjes, de Rupsentuin en basisschool de Boomgaard is intensief contact, met als doel de grote stap naar de basisschool zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

de Meikevertjes
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren