ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

de Plaetse

Sint Bavostraat 5, 4891 CG  Rijsbergen

Welkom bij de Plaetse

Ons kindcentrum vind je midden in het dorp. We bieden opvang voor kinderen van 0-13 jaar. Sinds januari 2018 vind je ons Integraal Kindcentrum (IKC) in de mooie nieuwbouwlocatie. Samen met basisschool St. Bavo zitten we in dit pand en werken we nauw samen. 

Kinderdagverblijf
076-5968943
plaetsekdv@kober.nl
LRK-nummer: 328061529
Buitenschoolse opvang
076-5968944
plaetsebso@kober.nl
LRK-nummer: 187066401
Peuteropvang
076-5968943
plaetsepto@kober.nl
ma t/m vrij, 08.30 - 13.30 u
LRK-nummer: 328061529

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf de Plaetse (0-4 jaar)

Het kinderdagverblijf heeft een babygroep (0-2 jaar) en een peutergroep (2-4 jaar). We spelen vaak in de gezamenlijke multifunctionele hal. We zijn ook elke dag buiten te vinden. Daar spelen, fietsen en rennen we, klimmen we op de speeltoestellen of vermaken we ons in de zandbak. 

Peuteropvang de zonnige Zonnetjes (2-4 jaar)

Is je kind bijna twee jaar? Dan merk je dat je peuter de wereld wil ontdekken. Dat kan bij ons op de peuteropvang. Spelenderwijs leren de peuters heel veel. We zingen liedjes, doen taalspelletjes, we knutselen en gaan regelmatig op pad buiten de deur. Zo bezoeken we de kinderboerderij en de speeltuinen die op loopafstand zijn. 

Buitenschoolse opvang de Plaetse (4-13 jaar)

De bso-kinderen leven zich binnen en buiten uit na een drukke schooldag. Verkleden als een prinses of ridder, een toren maken in de bouwhoek of een potje tafelvoetbal spelen: je hoeft je bij ons nooit te vervelen. Bso de Plaetse brengt en haalt kinderen van:

Extra

Uniek aan deze locatie is dat onderwijs en kinderopvang volledig zijn geïntegreerd in een Integraal Kindcentrum (IKC). Het IKC zorgt voor een brede ontwikkeling van kinderen in een doorgaande lijn vanaf de geboorte. In dit gebouw vind je ook het consultatiebureau, kinderfysiotherapie en logopedie. Alles onder een dak voor kinderen van 0 tot 13 jaar; wel zo makkelijk!

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

de Plaetse
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren