ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

de Plu

Kapittelhof 4, 4854 KL  Bavel

Welkom bij de Plu

Bso de Plu ligt centraal in Bavel tussen de basisscholen de Spindel en de Toermalijn. Het gebouw staat ook wel bekend als ‘Villa Golfplaat’. Wij vangen hier kinderen op van 5 tot 13 jaar, verdeeld in een groep van 5 tot 8-jarigen en een top bso vanaf 8 jaar. 

Buitenschoolse opvang
06-51128085
plubso@kober.nl
@KoberBavel
LRK-nummer: 168815448

Hier kun je ons vinden

Buitenschoolse opvang de Plu (5-13 jaar)

Bakken, creatief bezig zijn, op avontuur, een boek lezen of samen een spelletje doen: bij de bso kan het allemaal. Ook bieden we verschillende workshops en cursussen aan op gebied van sport, spel, natuur, creativiteit en sociale vaardigheden. Net als thuis begeleiden wij de kinderen in hun weg naar zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Betrokkenheid vinden we belangrijk. Het aanbod maken we daarom zoveel mogelijk met de kinderen samen. Met onze eigen sportcoach sporten de kinderen vaak bij sporthal de HUIF of bij goed weer op de Groene Long. Bso de Plu brengt en haalt kinderen van de volgende scholen:

Extra’s

We maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Voor ouders hebben we coffee to go. Met onze maaltijdservice kan je kind ’s avonds een warme en gezonde maaltijd bij ons eten of je bestelt een warme maaltijd om mee te nemen. Gaat je kind naar sportles? Dan brengen wij je kind. Zo houd je thuis tijd over voor andere dingen. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

de Plu
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren