ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

de Saffier

Diamantdijk 262, 4706 HM  Roosendaal

Welkom bij de Saffier

In de basisschool vind je alle opvangvormen voor kinderen van 0 tot 13 jaar onder een dak. Wel zo makkelijk en vertrouwd voor je kind en handig voor jou. Op deze locatie kan je kind ook overblijven.

Peuteropvang
06-83227228
saffierpto@kober.nl
@KoberdeSaffier
ma t/m vrij 08.45 - 11.15 u
LRK-nummer: 136197012
Buitenschoolse opvang
06-30299629
saffierbso@kober.nl
@KoberdeSaffier
LRK-nummer: 120407462
Overblijven
Coördinator: Davey Ardon
overblijvensaffier@kober.nl
Tarief: € 2,50

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf de Saffier (0-4 jaar)

Op ons kinderdagverblijf vangen we je kind liefdevol op. We bieden een uitdagende omgeving waarbij de ontwikkeling van je kind centraal staat. De ruimte van het kinderdagverblijf is compleet nieuw ingericht volgens de pedagogische vise van Kober. We doen spelletjes, dansen, lezen boeken en gaan elke dag even naar buiten. De Saffier is vooral een plek waar je kind het leuk en gezellig heeft. 

Peuteropvang de Saffier (2-4 jaar)

Op de peuteropvang krijgt je kind de kans om op ontdekking te gaan, ervaringen op te doen en grenzen op te zoeken. We laten je kind dat op z’n eigen manier doen, in z’n eigen tempo. Maar wel binnen een groep. Onze pedagogisch medewerkers ondersteunen dit groepsproces. Spelenderwijs leert en groeit je kind. Het raakt vertrouwd met een nieuwe omgeving en leert omgaan met andere kinderen. Voor je het weet is je zoon of dochter klaar om naar school te gaan.

Buitenschoolse opvang de Saffier (4-13 jaar)

Knutselen, bouwen, skeeleren of gewoon chillen met vriendjes en vriendinnetjes, bij de bso kan het. Na een  schooldag bepalen de kinderen zelf hoe zij hun vrije middag indelen. Er is genoeg keuze in al het speelmateriaal en op de bso is altijd iemand om mee te spelen. 

Overblijven de Saffier

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

de Saffier
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren