ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

de Singel & Singeltuin

Burgemeester Prinsensingel 87, 4701 HL  Roosendaal

Welkom bij de Singel & Singeltuin

Je vindt onze peuteropvang de Singel en buitenschoolse opvang Singeltuin in openbare basisschool de Singel. Wij bieden hier opvang voor kinderen van 2 tot 8 jaar. 

Buitenschoolse opvang
06-53377304
singeltuinbso@kober.nl
LRK-nummer: 115636183
Peuteropvang
0165-540686
singelpto@kober.nl
ma t/m vrij, 8.30 – 11.50 u VVE: 8.30 - 13.50 u
LRK-nummer: 172294794

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang de Singel (2-4 jaar)

Kinderen van twee jaar staan vaak te trappelen om de wereld te verkennen. Er is zoveel te zien en te ontdekken. Alle zintuigen staan op scherp. Hét moment om je kind te helpen basisvaardigheden te ontwikkelen. Je kind krijgt de kans om op ontdekking te gaan, ervaringen op te doen en grenzen op te zoeken. Op z’n eigen manier, in z’n eigen tempo. Maar wel binnen een groep. Spelenderwijs leert en groeit je kind. Het raakt vertrouwd met een nieuwe omgeving en leert omgaan met andere kinderen. Zo is je kind goed voorbereid op de basisschool.

Ook bieden we voor- en vroegschoolse educatie (VVE) aan om de taalontwikkeling van kinderen extra te stimuleren. Kinderen vanaf 2,5 jaar met een verwijzing van het consultatiebureau komen hiervoor in aanmerking. 

Buitenschoolse opvang Singeltuin (4-8 jaar)

Na een drukke schooldag hoeven kinderen zich bij bso Singeltuin niet te vervelen. In de bso ruimte of buiten kunnen de kinderen spelletjes spelen, hutten bouwen of gewoon lekker chillen met vriendjes en vriendinnetjes. Wij brengen en halen kinderen van de volgende scholen:

Extra

Samen met de school vormt de bso een educatieve organisatie. Bso Singeltuin biedt op dinsdag en donderdag naschoolse opvang. Voorschoolse opvang of opvang tijdens vakanties voor kinderen tot en met groep 4 bieden we op bso Doppido. Vanaf groep 5 stromen kinderen door naar TOP bso Doppido. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

de Singel & Singeltuin
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren