ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

de Sjoester, buitenschoolse opvang

Gruiterstraat 1, 4871 KS  Etten-Leur Overblijflocatie: Pontus (Schoenmakershoek) en de Leest

Welkom bij de Sjoester, buitenschoolse opvang

In brede school De Pijler zit ook onze buitenschoolse opvang. Je vindt ons in de wijk Schoenmakershoek. We vangen hier kinderen op van 4 tot 13 jaar. 

Buitenschoolse opvang
076-5045788
sjoesterbso@kober.nl
@KoberdeSjoester
LRK-nummer: 230469899

Hier kun je ons vinden

Buitenschoolse opvang de Sjoester (4-13 jaar)

Maar liefst 110 kinderen komen per dag naar bso de Sjoester. We hebben de kinderen in vier leeftijdsgroepen ingedeeld. Na school start je kind in z’n eigen groep. Na wat gegeten en gedronken te hebben zijn de kinderen vrij om te spelen in elke ruimte. Veel kinderen rennen meteen naar buiten. Daar is ook altijd wel iets te beleven: hutten bouwen, in de zandbak spelen, een potje voetballen, een groepsactiviteit. Bso de Sjoester vangt kinderen op van: 

Extra’s

We organiseren ook vaak leuke activiteiten op het gebied van cultuur, sport, koken, techniek. Ieder kind heeft een talent. Hoe leuk is het als jouw kind zijn talenten ontdekt door het brede aanbod op de bso?

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

de Sjoester, buitenschoolse opvang
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren