ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

de Sjoester, kinderdagverblijf

Schipperstraat 20, 4871 KK  Etten-Leur

Welkom bij de Sjoester, kinderdagverblijf

In de wijk de Schoenmakershoek vind je kindcentrum de Sjoester. Wij maken deel uit van Brede School de Pijler. Op deze locatie vangen we kinderen op van 0 tot 4 jaar.

Peuteropvang
076-5045789
sjoesterpto@kober.nl
@KoberdeSjoester
ma t/m vrij, 08.30 - 13.30 u
LRK-nummer: 197537996

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf de Sjoester (0-4 jaar)

Het kinderdagverblijf bestaat uit een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar en twee horizontale groepen. Een van 0-2 jaar en een van 2-4 jaar. De groepen zijn ruim ingericht en stralen gezelligheid uit. We geven de kinderen alle ruimte om zich te ontwikkelen samen met leeftijdsgenootjes. We vinden buitenspelen belangrijk. Met z’n allen op pad naar het dierenpark of klimmen en klauteren op onze buitenruimte. We volgen het ritme van je kind, zo voelt het kinderdagverblijf al snel vertrouwd.  

Peuteropvang de Sjoester (2-4 jaar) 

Bij ons op de peuteropvang stimuleren wij de kinderen om zelf te kiezen wat ze willen doen. Onze groeps- en buitenruimte bieden deze mogelijkheid. Daarnaast doen we veel gezamenlijke activiteiten. Zie de peuters eens stralen als ze samen zingen! We lezen veel voor, knutselen aan de hand van thema’s en doen veel leerzame spelletjes. Tegen de tijd dat je kind vier jaar is, gaan we een kijkje nemen op de basisschool. Zo kent je kind groep 1 en de bijbehorende juf of meester al. Dat is een van de vele voordelen als je onder een dak zit met het onderwijs.  

Certificaat verkeersveiligheid 

Zowel het kinderdagverblijf als de peuteropvang hebben het certificaat verkeerveiligheid behaald. Elk jaar besteden zij met ouders en kinderen aandacht aan dit onderwerp.

Extra’s

We maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Voor ouders hebben we coffee to go. Voor flexibele opvang kan je ook bij ons terecht.

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

de Sjoester, kinderdagverblijf
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren