ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

de Stappen

Strijp 27, 4724 EM  Wouw

Welkom bij de Stappen

Kinderen van twee jaar staan vaak te trappelen om de wereld te verkennen. Er is zoveel te zien en te ontdekken. Alle zintuigen staan op scherp. Hét moment om je kind te helpen basisvaardigheden te ontwikkelen. 
Vanaf augustus 2018 vangen we hier ook de peuters van peuteropvang de Baayaert op. Op deze locatie kan je kind ook overblijven.

Peuteropvang
0165-304484
stappenpto@kober.nl
ma t/m vrij, 8.30 – 11.50 u VVE: 8.30 - 13.50 u
LRK-nummer: 121686528
Overblijven
Coördinator: Karin van Beers
overblijvendestappen@kober.nl
Tarief: € 2,50

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang de Stappen (2-4 jaar)

Op de peuteropvang krijgt je kind de kans om op ontdekking te gaan, ervaringen op te doen en grenzen op te zoeken. We laten je kind dat op z’n eigen manier doen, in z’n eigen tempo. Maar wel binnen een groep. Onze pedagogisch medewerkers ondersteunen dit groepsproces. Spelenderwijs leert en groeit je kind. Het raakt vertrouwd met een nieuwe omgeving en leert omgaan met andere kinderen. Zo is je kind goed voorbereid op de basisschool.

Ook bieden we voor- en vroegschoolse educatie (VVE) aan om de taalontwikkeling van kinderen extra te stimuleren. Kinderen vanaf 2,5 jaar met een verwijzing van het consultatiebureau komen hiervoor in aanmerking. 

Overblijven de Stappen

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

de Stappen
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren