ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

de Stee

Zuringveld 1, 4847 KS  Teteringen Overblijflocatie: Helder Camara

Welkom bij de Stee

Kindcentrum de Stee vind je in een gerestaureerde boerderij. Het gebouw - dat we delen met basisschool Helder Camara en ’t Web - ademt een bijzondere sfeer uit. We vangen kinderen op van 0-13 jaar. Kinderopvang van
0-13 jaar onder één dak; wel zo makkelijk en vertrouwd voor je kind en handig voor jou. Op deze locatie kan je kind ook overblijven.

Kinderdagverblijf
076-5045827
steekdv@kober.nl
LRK-nummer: 191319260
Buitenschoolse opvang
076-5045827
steebso@kober.nl
LRK-nummer: 123021716
Overblijven
Coördinator: Claudia Schroyen-van der Velden
kbsheldercamara_overblijven@inos.nl
Tarief: € 4,00
Peuteropvang
076-5045827
steekdv@kober.nl
woe en vrij, 08.15 - 11.45 u
LRK-nummer: 191319260

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf de Stee (0-4 jaar)

Ons kinderdagverblijf biedt rust voor de allerkleinsten en spel en uitdaging voor de wat grotere kinderen. Zandkastelen bouwen, klimmen en klauteren, fietsen, de natuur ontdekken. Onze kinderen genieten van de buitenspeelmogelijkheden in de avontuurlijke tuin. Ook binnen kunnen ze op ontdekking uitgaan en leren ze veel. Spelen op de zachte matten, iets moois knutselen, verkleden of stoere opdrachten doen, die ze voorbereiden op de basisschool. Ze leren elke dag iets bij. De medewerkers zorgen voor een warme en vertrouwde sfeer. Daardoor voelt jouw kind zich er snel thuis en laat jij de zorg voor je kind met een gerust hart aan ons over. We hebben twee babygroepen voor 0-2 jaar en twee peutergroepen voor 2-4 jaar. Voor de oudste peuters organiseren we verdieping- en verbredingsactiviteiten zodat ze spelenderwijs worden voorbereid voor de basisschool.

Peuteropvang de Stee (2-4 jaar)

Vanaf 2 jaar wil een peuter de wereld ontdekken. Dan is het fijn dat je kind met leeftijdsgenoten op ontdekking kan gaan. Dit kan bij peuteropvang de Stee. Spelenderwijs went je kind aan een nieuwe omgeving en leert hij of zij omgaan met andere kinderen. Iedere week bieden we leuke en leerzame activiteiten. Ook gaan we regelmatig op bezoek bij de kleuters van KBS Helder Camara. Een goede voorbereiding op de basisschool!

Buitenschoolse opvang de Stee (4-13 jaar)

Voor het allereerst naar school en voor het eerst naar de bso. Dat is een hele stap. Voor de kleuters van groep 1 hebben we daarom een aparte ruimte. Hier kunnen de kleuters in alle rust lekker spelen, zich uitleven in een fantasiespel of even bijkomen op de bank. De grotere kinderen vind je op de grote en gezellige zolder van de Stee. Deze kinderen bieden we steeds meer zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en inspraak. Zij weten heel goed wat ze leuk vinden. Buitenspelen doen de kinderen op schoolspeelplaats en het grote grasveld met klimheuvel achter de Stee. We hebben een sport- en muziekdocent die wekelijks activiteiten ondernemen met de kinderen. Je kind hoeft niet stil te zitten. Bso de Stee brengt en haalt kinderen op van de volgende scholen: 

Overblijven Helder Camara

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier

Extra’s

We werken heel nauw samen met de Helder Camara voor een ‘doorgaande lijn’. Zo stemmen we onze visie, activiteiten en thema’s op elkaar af. We delen materialen en lopen heel makkelijk bij elkaar binnen. We zijn er echt samen voor ‘onze’ kinderen. In samenwerking met Dansschool Fuse geven we peuterdans, bewegen op muziek, bootcamp en streetdance. Kom jij straks kijken naar de eerste voorstelling? 
We maken het je graag makkelijk. Laat je kind bij ons ontbijten voor schooltijd, neem een kop koffie mee voor onderweg of laat je kind een warme maaltijd mee-eten aan het einde van de dag. Ook kunnen we je kind naar zwemles brengen op dinsdag.

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

de Stee
  • 'Het allerleukste om te doen bij de bso vind ik knutselen. En natuurlijk het spelen en relaxen met al mijn vriendinnen.'

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren