ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

de Ukkepuk & Prinsheerlijk

Doelen 36, 4813 GR  Breda

Welkom bij de Ukkepuk & Prinsheerlijk

Je vindt deze peuteropvang en buitenschoolse opvang (bso) in multifunctioneel centrum de Dobbelsteen in Princenhage. De peuteropvang is voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Kinderen van 4 tot 8 jaar vangen we op bij de bso. Omdat de peuteropvang vooral ’s ochtends open is en de bso ’s middags, kunnen de kinderen van alle ruimtes gebruik maken.

Peuteropvang
076-5045805
ukkepukpto@kober.nl
di t/m vrij, 08.30 - 12.00 u
LRK-nummer: 161965957

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang de Ukkepuk (2-4 jaar)

De peuteropvang zit in hetzelfde gebouw als de bso en is een heerlijke fantasievolle plek om te spelen. Jouw peuter kan hier klimmen en klauteren, maar we hebben ook verschillende speelhoeken. Zo vind je bij ons een zandhoek, een waterhoek, een verfhoek, huishoek en een poppenhoek. In het atelier ontdekt je peuter wat het met verschillende materialen kan doen. Verven, plakken, knutselen, alles is mogelijk. Onze buitenruimte is echt een paradijs! Je hebt hier veel ruimte om te fietsen, te ravotten in het gras, te spelen in de grote zandbak, met de waterpomp of als een heuse tuinman de moestuin in.

Bij Ukkepuk staat de inbreng van het kind centraal. Door goed naar het kind te kijken, bieden we hen situaties en materialen om te ontdekken en zich uit te drukken. In hun eigen taal en op hun eigen manier. Samen met de kinderen zoeken we steeds naar nieuwe uitdagingen en ontdekken zij zelf de wereld om hen heen. 

Buitenschoolse opvang Prinsheerlijk (4-8 jaar)

Bso Prinsheerlijk is een gezellige knusse locatie en beschikt over drie grote, lichte ruimtes waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Wil je kind knutselen of verven? Dat kan in het atelier. Wil het lekker buiten spelen? Dat kan op het voorplein of in de tuin. In de tuin kan er heerlijk gespeeld worden met water en zand, maar de kinderen kunnen ook lekker de moestuin in en kijken of de tomaten al groeien. Natuurlijk kun je bij ons ook gewoon een spelletje doen of spelen in de huishoek met echte verkleedkleren of lekker lezen. Naast dat we op de locatie leuke activiteiten organiseren, gaan we ook wekelijks sporten. Dit doen we in de zomermaanden buiten en in de wintermaanden in de gymzaal in de buurt. Op de bso beleeft je kind iedere dag nieuwe avonturen. Bso Prinsheerlijk haalt kinderen op van:

Extra’s

Het hele jaar door bieden we op de bso verschillende workshops aan waar kinderen aan deel kunnen nemen. Zo hebben we een djembee workshop, workshop kunst, maar ook de workshop techniek waar we onze eigen lamp maken. Je hoeft hiervoor niet extra te betalen. Ook kunnen we je kind na school naar muziekles brengen. Makkelijk toch?

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

de Ukkepuk & Prinsheerlijk
  • 'Ontzettend lieve en betrokken juffen die precies aanvoelen wat de individuele behoeftes zijn van de kinderen en daar in een prettige sfeer ook alle ruimte voor bieden.'

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren