ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

de Vleer

Kraanvogel 20, 4872 SB  Etten-Leur

Welkom bij de Vleer

Kindcentrum de Vleer vormt samen met basisschool de Hofstee, basisschool de Springplank en het wijkgebouw brede school Plus De Vleer. Wij vangen hier kinderen op van 0 tot 13 jaar. De Vleer ligt centraal in de wijk Hooghuis en vlakbij het Vogelaarpark, waar we vaak met de kinderen naar toe gaan. 

Peuteropvang
076-5045815
vleerpto@kober.nl
@KoberdeVleer
ma t/m vrij, 08.30 - 13.50 u
LRK-nummer: 168354135
Kinderdagverblijf
076-5045815
vleerkdv@kober.nl
@KoberdeVleer
LRK-nummer: 168354135
Buitenschoolse opvang
076-5045815
vleerbso@kober.nl
@KoberdeVleer
LRK-nummer: 577812634

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf de Vleer (0-4 jaar)

Het kinderdagverblijf bestaat uit twee verticale groepen (0-4 jaar). Iedere groep heeft een eigen ruimte, maar de kinderen spelen ook in de multifunctionele hal. De hal gebruiken we daarnaast voor leeftijdsgerichte activiteiten. Elke dag spelen we buiten. Op de omheinde buitenruimte hebben we veel spelmateriaal, waardoor de kinderen naar hartenlust spelen. Onze werkwijze is VVE-gecertificeerd (voor- en vroegschoolse educatie), wat betekent dat we alle kinderen op structurele en thematische manier begeleiden in hun ontwikkeling.

Peuteropvang de Vleer (2-4 jaar)

Vanaf 2 jaar ontdekken peuters steeds meer. Dan is het fijn als ze met leeftijdsgenootjes op ontdekking kunnen. Dit kan bij peuteropvang de Vleer. Spelenderwijs leren de peuters veel, ze wennen aan een nieuwe omgeving en leren omgaan met andere peuters. Wij werken volgens de VVE-methode (voor- en vroegschoolse educatie). Soms heeft een kind wat extra ondersteuning nodig bij de taal- of emotionele ontwikkeling. Kinderen vanaf 2,5 jaar zijn dan met een verwijzing van het consultatiebureau een gratis extra dagdeel welkom.

Buitenschoolse opvang de Vleer (4-13 jaar)

Voor- en na schooltijd zorgt de bso voor uitdagende en actieve opvang. De bso bestaat uit vier groepen, ingedeeld naar leeftijd. Zo zijn er altijd vriendjes en vriendinnetjes in de buurt om te spelen of lekker mee te chillen. Op het schoolplein en in het Vogelaarpark is alle ruimte voor uitdagende sport- en spelactiviteiten. Bso de Vleer brengt en haalt kinderen van de volgende scholen:

Extra

Als je ’s ochtends minder tijd hebt, is onze ontbijtservice een uitkomst. Ook vangen wij kinderen, op aanvraag, vanaf 7.00 uur op. We hebben een nauwe samenwerking met de basisscholen in de brede school en organiseren veel activiteiten samen. Zo is er altijd een warme overdracht van het kindcentrum naar de school en andersom. Doordat we samen onder een dak zitten, is het voor de kinderen al een vertrouwde omgeving.  

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

de Vleer
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren