ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

de Vonder

Goirleseweg 3, 5133 BC  Riel Overblijflocatie: de Vonder (Riel)

Welkom bij de Vonder

Je vindt deze buitenschoolse opvang in de nieuwbouw van basisschool de Vonder. Op deze locatie kan je kind ook overblijven.    

Buitenschoolse opvang
06-12225301
vonderbso@kober.nl
LRK-nummer: 296746460

Hier kun je ons vinden

Buitenschoolse opvang de Vonder (4-13 jaar)

De bso is kleinschalig en heeft een dorps karakter. Hierdoor voelen kinderen zich bij ons meteen thuis. We hebben een eigen ruimte en maken met de school gebruik van de aula en de gymzaal. Bso de Vonder brengt en haalt kinderen van de volgende school: 

Overblijven de Vonder

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier

Extra

Onze vaste bso medewerker verzorgt ook het overblijven op basisschool de Vonder en is actief betrokken bij de brede school activiteiten. Dit is wel zo fijn voor je kind, want zo is er altijd een bekend gezicht in de buurt. 

Zomerkamp

Ook in de zomervakantie is op deze locatie veel te beleven. Bso de Vonder gaat namelijk ieder jaar op zomerkamp. De kinderen vertrekken dan een of zelfs twee weken naar een kampeerboerderij. Een bijzondere ervaring om mee te maken!

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

de Vonder
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren