ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

de Wiebeltjes

Weerijssingel 1, 4814 EP  Breda Overblijflocatie: de Weerijs

Welkom bij de Wiebeltjes

In het centrum van Breda aan de Weerijssingel vind je onze voorschool en peuteropvang. De locatie is gevestigd in basisschool De Weerijs, een karakteristiek gebouw met een gezellige uitstraling. De voorschool biedt voor- en vroegschoolse educatie (VVE) volgens het programma van Piramide. Dit is een speciaal (taal)programma voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar.

Voorschool
06-53822766
wiebeltjespto@kober.nl
ma t/m vrij: 8.15 - 12.15 u & ma/di/do: 12.45 - 16.45 u
Peuteropvang
06-53822766
wiebeltjespto@kober.nl
ma t/m vrij: 8.15 - 12.15 u & ma/di/do: 12.45 - 16.45 u
LRK-nummer: 117845942

Hier kun je ons vinden

Voorschool en peuteropvang de Wiebeltjes (2,5-4 jaar)

Op de voorschool leren kinderen om samen met andere kinderen te spelen. Daarnaast besteden we elke dag extra aandacht aan taal en rekenen. Zodat je kind straks een goede start maakt op de basisschool. Als jouw kind in aanmerking komt voor de voorschool krijg je van het consultatiebureau een verwijzing. 

De Wiebeltjes heeft een grote ruimte met een atelierhoek, een bouwhoek en een groot speelhuis waar ze naar hartenlust kunnen spelen en ontdekken. Daarnaast zijn er allerlei materialen die de kinderen uitdagen om te spelen, na te doen en te ontdekken. Want door samen te spelen leren ze elkaar en zichzelf kennen. Er is een grote buitenspeelruimte waar de kinderen lekker kunnen rennen, fietsen en klimmen. Kortom de locatie biedt veel mogelijkheden voor het kind om zich verder te ontwikkelen. 

Extra’s

We werken nauw samen met basisschool de Weerrijs. Als kinderen bijna vier jaar zijn, nemen ze al een kijkje bij groep 1. Zo zorgen we voor een warme overdracht als de kinderen 4 jaar zijn en de overstap maken naar de basisschool. Ook is er structureel overleg met de leerkrachten van de onderbouwgroepen en worden thema’s en activiteiten daar waar mogelijk onderling afgestemd. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

de Wiebeltjes
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren