ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

de Wingerd & Tovertuin

Kersenberg 52, 4708 KC  Roosendaal

Welkom bij de Wingerd & Tovertuin

Peuteropvang de Wingerd en buitenschoolse opvang Tovertuin maken gebruik van verschillende lokalen van basisschool De Wingerd. Wij bieden opvang aan kinderen van 2 tot 13 jaar. De verschillende groepsruimtes zijn ingericht met speelmateriaal dat past bij de leeftijd van de kinderen. We spelen ook in de aula, het speellokaal en de buitenspeelruimte van de school. Op loopafstand zijn het park met speeltuin en het voetbalveld en bezoeken we dus graag.

Buitenschoolse opvang
06-10597498
tovertuinbso@kober.nl
@KoberTolberg
LRK-nummer: 142950026
Peuteropvang
06-10597498
wingerdpto@kober.nl
ma t/m vr, 08.30 - 11.50 u & ma/do, 12.00 - 15.20 u
LRK-nummer: 165898239

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang de Wingerd (2-4 jaar)

Kinderen van twee jaar staan vaak te trappelen om de wereld te verkennen. Er is zoveel te zien en te ontdekken. Alle zintuigen staan op scherp. Hét moment om je kind te helpen basisvaardigheden te ontwikkelen. Bij de peuteropvang de Wingerd krijgt je kind de kans om op ontdekking te gaan, ervaringen op te doen en grenzen op te zoeken. We laten je kind dat op z’n eigen manier doen, in z’n eigen tempo. Maar wel binnen een groep. Onze pedagogisch medewerkers ondersteunen dit groepsproces. Spelenderwijs leert en groeit je kind. Het raakt vertrouwd met een nieuwe omgeving en leert omgaan met andere kinderen. Voor je het weet is je zoon of dochter klaar om naar school te gaan.

Buitenschoolse opvang Tovertuin (4-13 jaar)

In een huiselijke sfeer vangen we de kinderen na een lange schooldag op bij bso Tovertuin. De kinderen kiezen zelf waar ze die middag behoefte aan hebben: uitrusten, spelen, zich uitleven op de buitenspeelplaats of over de belevenissen van de dag vertellen. Bij de Tovertuin zijn er altijd vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen. We organiseren ook regelmatig workshops en sportactiviteiten. Bso Tovertuin brengt en haalt kinderen van de volgende school: 

Extra’s

Doordat de bso in de school zit, is het al een vertrouwde omgeving voor je kind. Ook de medewerkers van de bso en leerkrachten van de school kennen elkaar goed. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we het je graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

de Wingerd & Tovertuin
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren