ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

De Wisselaar

Vlaanderenstraat 56, 4826 AH  Breda

Welkom bij De Wisselaar

Midden in de wijk Wisselaar vind je ons in basisschool De Wisselaar in de Hoge Vucht. Per 24 augustus 2020 vind je bso Tik Tak en peuteropvang 'Kuikenhof onder één dak met dezelfde naam: de Wisselaar. Wij bieden activiteiten aan die de ontwikkeling van je kind op alle vlakken optimaal stimuleert. Kinderen van de voorschool en de peuteropvang spelen samen in één groep. De bso werkt ook samen met de dichtbij gelegen basisschool het Noorderlicht. 

Voorschool
076-5045769
@KoberBetjebeerBommeldeWisselaar
ma t/m vrij 08.15 - 12.15 u & ma, di, do 12.45 - 16.45 u
LRK-nummer: 661024374

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang en voorschool de Wisselaar (2,5-4 jaar)

Per 24 augustus 2020 wijzigt de naam van peuteropvang en voorschool ’t Kuikenhof naar de Wisselaar. De Wisselaar heeft twee groepsruimtes en biedt veel speelruimte. De groep is ingericht met hoeken, zodat de kinderen zelf kunnen kiezen waar ze spelen. In de buitenruimte fietsen en spelen de kinderen naar hartenlust. Elke dag besteden we aandacht aan speelwerken, kringgesprekken en gaan we naar buiten. In de groep spelen kinderen van de peuteropvang en de voorschool samen. Voorschool de Wisselaar is alleen toegankelijk voor kinderen vanaf 2,5 jaar met een indicatie vanuit het consultatiebureau. Op de peuteropvang is iedereen vanaf 2,5 jaar welkom.

Buitenschoolse opvang de Wisselaar (4-13 jaar)

Per 24 augustus 2020 wijzigt de naam van bso Tik Tak naar bso de Wisselaar. In de Wisselaar vangen we kinderen voor en na schooltijd op. In de gezellige ruimte is er voor alle leeftijden veel te beleven. Spelletjes, knutselen, lezen, chillen; de kinderen kiezen zelf hoe zij de middag willen besteden. Ook het grote buitenspeelplein biedt veel mogelijkheden om lekker te rennen, fietsen en voetballen na een lange schooldag. Regelmatig gaan we ook op pad. Bso de Wisselaar brengt en haalt kinderen van de volgende scholen:

Extra’s

De Wisselaar en basisschool de Wisselaar hebben een samenwerkingsverband, genaamd de Wishof. Met gezamenlijke activiteiten en leerprogramma’s stemmen we zoveel mogelijk op elkaar af. Dit maakt de overgang naar de basisschool makkelijker. We betrekken je als ouders graag bij onze activiteiten en de ontwikkeling van je kind. Daarom organiseren we regelmatig ouderbijeenkomsten en krijg je een leerzame opdracht mee naar huis om samen met je kind op een leuke manier bezig te zijn.

Op woensdag- en vrijdagmiddag is er geen school. Omdat we dan de hele middag de tijd hebben, organiseren we vaak een grotere, gezamenlijke activiteit samen met bso B.B. Bommel. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

De Wisselaar
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren