ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Dikkertje Dap

Edward Poppelaan 20, 4874 NA  Etten-Leur

Welkom bij Dikkertje Dap

Kindcentrum Dikkertje Dap vormt samen met basisschool D’n Overkant en het wijkgebouw van Sanderbanken en de Grient brede school Plus D’n Overkant. Wij vangen hier kinderen op van 0 tot 13 jaar.

Peuteropvang
076-5045839
dikkertjedappto@kober.nl
@KoberDikkertjeDap
ma t/m vrij, 08.15 - 13.35 u
LRK-nummer: 187256937

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf Dikkertje Dap (0-4 jaar)

Het kinderdagverblijf bestaat uit een babygroep (0-2 jaar) en een peutergroep (2-4 jaar). Iedere groep heeft een eigen vertrouwde groepsruimte. Daarnaast spelen we veel in de multifunctionele hal, die we delen met de kleuterklassen van de basisschool. De speeltoestellen op het speelplein bieden buiten voor genoeg uitdaging. Daar zijn we elke dag te vinden. Onze werkwijze is VVE-gecertificeerd (voor- en vroegschoolse educatie), wat betekent dat we alle kinderen op structurele en thematische manier begeleiden in hun ontwikkeling.

Peuteropvang Dikkertje Dap (2-4 jaar)

Een peuter van twee jaar wil de wereld ontdekken. Bij de peuteropvang bieden we daarom een stimulerend activiteitenaanbod aan. We doen spelletjes, we lezen interactief voor, knutselen en doen aan peutergym. Spelenderwijs bereiden we de peuters samen met leeftijdsgenoten voor op de basisschool. Alle kinderen bieden we voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Kinderen vanaf 2,5 jaar die net wat extra begeleiding kunnen gebruiken bij hun taal- of emotionele ontwikkeling, zijn met een verwijzing van het consultatiebureau een gratis extra dagdeel welkom. 

Buitenschoolse opvang Dikkertje Dap (4-13 jaar)

De bso bestaat uit meerdere ruimtes. In het gezellige speellokaal is veel materiaal voor de jongere kinderen. In de speelhal bewegen de kinderen lekker vrij. In de multifunctionele ruimte van de brede school hebben we veel spelmateriaal waar de oudere kinderen mee spelen. Op het grote schoolplein, in de beleeftuin en in het speelbos organiseren we sport- en spelactiviteiten voor alle leeftijden. Bso Dikkertje Dap brengt en haalt kinderen van de volgende school:

Extra

Op aanvraag vangen vangen wij kinderen vanaf 7.00 uur op. We werken intensief samen met basisschool D’n Overkant en organiseren veel activiteiten samen. Zo is er altijd een warme overdracht van het kindcentrum naar de school en andersom. Doordat we in hetzelfde gebouw zitten, is het voor de kinderen een vertrouwde omgeving.   

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Dikkertje Dap
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren