ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Dino

Damastberg 106b, 4708 DE  Roosendaal

Welkom bij Dino

In Tolberg-centrum vind je kindcentrum Dino. Wij vangen kinderen van 0 tot 13 jaar op. De verschillende groepsruimtes zijn ingericht per leeftijdscategorie. Op het avontuurlijke buitenterrein is er voor de kinderen ook veel te ontdekken. Dino ligt erg centraal en vlakbij DE-Toltuin, eendenvijvers en de kinderboerderij. Daar zijn we regelmatig te vinden. Ook de scholen zijn dichtbij. 

Kinderdagverblijf
076-5045829
dinokdv@kober.nl
@KoberTolberg
LRK-nummer: 497391314
Buitenschoolse opvang
076-5045829
06-83175923
dinobso@kober.nl
@KoberTolberg
LRK-nummer: 976159776
Peuteropvang
076- 5045829
dinokdv@kober.nl
@KoberTolberg
ma t/m vrij, 09.00 - 11.30 u
LRK-nummer: 497391314

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf Dino (0-4 jaar)

Het kinderdagverblijf bestaat uit een verticale groepen (0 tot 4 jaar) en een peutergroep. Met veel liefde zorgen de medewerkers voor je kind. Elke dag hebben we een afwisselend programma, met aandacht voor de ontwikkeling van je kind. We doen spelletjes, lezen voor en elke dag gaan we naar buiten toe. 

Peuteropvang Dino (2-4 jaar)

De peuteropvang vergroot de wereld van je peuter. Samen spelen en delen met leeftijdsgenootjes, daar leert je peuter veel van. Aan de hand van thema’s knutselen, zingen en lezen we. Zo maakt je kind kennis met woorden, cijfers, kleuren en vormen. We stimuleren de brede ontwikkeling en spelenderwijs is je kind goed voorbereid op de basisschool. Ook bieden we voor- en vroegschoolse educatie (VVE) aan om de taalontwikkeling van kinderen extra te stimuleren. Kinderen vanaf 2 jaar met een verwijzing van het consultatiebureau komen hiervoor in aanmerking. 

Buitenschoolse opvang Dino (4-13 jaar)

Bij bso Dino verveelt je kind zich niet. Verschillende speelhoeken, een kinderkeuken, spelletjesruimte, een indianenhoek, het buitenspeelplein, het aangrenzende voetbalveld en DE-Toltuin: kinderen kiezen zelf waar ze willen spelen. Zo vergroten we de leefwereld van je kind en stimuleren we zelfstandigheid en zelfvertrouwen. We organiseren ook regelmatig diverse workshops waar kinderen aan mee kunnen doen. Bso Dino brengt en haalt kinderen van:

Extra’s

Voor alle leeftijden organiseren we regelmatig workshops, zoals koken, kinderyoga en muziek op schoot. Voor ouders hebben we coffee to go. Heb je flexibele opvang nodig? Dat kan ook bij ons.

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we het je graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.

Dino
  • 'Thuis horen wij allerlei liedjes en versjes, die onze dochter leert bij Dino. Het geeft ons als ouders een fijn gevoel dat ze het zo naar haar zin heeft!'

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren