ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Dol-fijn, Roosendaal

Morelberg 102, 4708 NL  Roosendaal Overblijflocatie: Lavoor (locatie Morelberg)

Welkom bij Dol-fijn, Roosendaal

Je vindt ons kindcentrum in het gebouw ’t Kwadrant in de wijk De Weihoek. Het gebouw delen we met basisschool Lavoor en basisschool de Wending. We maken gebruik van elkaars faciliteiten en door de nauwe samenwerking met de scholen, creëren we voor de kinderen vertrouwde omgeving. Op deze locatie kan je kind ook overblijven.

Peuteropvang
076-2090095
dolfijnroosendaalkdv@kober.nl
@KoberDolfijnRoosendaal
ma t/m do 08.30 - 11.50u. VVE 08.30 - 13.50u
LRK-nummer: 163492487
Overblijven
Coördinator: Chantal Musterd
overblijvenmorelberg@kober.nl
Tarief: € 2,50

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf Dol-fijn (0-4 jaar)

Het kinderdagverblijf bestaat uit een peutergroep (2-4 jaar) en een verticale groep (0-4 jaar). De verschillende groepsruimtes zijn gezellig ingericht en afgestemd op de leeftijd en behoeftes van de kinderen. Ook maken we gebruik van de centrale speelhal. Op de uitdagende speelplaats leven de kinderen zich buiten heerlijk uit.  

Peuteropvang Dol-fijn (2-4 jaar) 

Op de peuteropvang stimuleren we de brede ontwikkeling van de peuters. Door in thema’s te knutselen, spelletjes te doen en te lezen wordt de taalontwikkeling van kinderen beïnvloed. Ook besteden we aandacht aan motoriek, rekenvaardigheid en sociale vaardigheden. Soms heeft een kind net wat extra aandacht nodig bij de taalontwikkeling. Daarvoor bieden wij voor- en vroegschoolse educatie (VVE) aan. Kinderen vanaf 2 jaar met een verwijzing van het consultatiebureau komen hiervoor in aanmerking. 

Buitenschoolse opvang Dol-fijn (4-13 jaar)

Bso Dol-fijn heeft twee groepsruimtes die gezellig en speels zijn ingericht. We hebben een ruime keuze in speelmateriaal, waarbij de kinderen zelf kiezen wat ze willen doen. Op het schoolplein of op het grasveld met speeltoestellen naast het gebouw hebben de kinderen ook buiten alle ruimte om te spelen. De gymzaal zorgt ervoor dat we ook binnen sport- en spelactiviteiten kunnen doen. Daarnaast maken we gebruik van de Pad-ruimte van school, waar de kinderen met tablets kunnen werken en spelen, en van de hal bij de groepen 1 en 2. Bso Dol-fijn brengt en haalt kinderen van de volgende scholen:

Overblijven Lavoor (locatie Morelberg)

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier

Extra’s

Regelmatig zorgen we voor diverse workshops waar kinderen kosteloos aan mee kunnen doen. Ben je op zoek naar flexibele opvang? Daar helpen we je ook graag mee. 

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Dol-fijn, Roosendaal
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren