ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Dol-fijn, St. Willebrord

Vijverstraat 7, 4711 EV  St. Willebrord

Welkom bij Dol-fijn, St. Willebrord

Peuteropvang Dol-fijn vind je vlakbij de twee basisscholen in Sint Willebrord. De peuteropvang zit in een prachtig ruim pand met mooie ruime lokalen. De buitenspeelplaats is ruim opgezet met uitdagende materialen.

Peuteropvang
076-5045824
dolfijnstwillebrordpto@kober.nl
@KoberpeuteropvangDolFijn
ma t/m vrij, 08.00 - 12.00 u
LRK-nummer: 152013179

Hier kun je ons vinden

Peuteropvang Dol-fijn (2-4 jaar)

Spelenderwijs leren peuters heel veel, ze wennen aan een nieuwe omgeving en leren omgaan met andere peuters. Daarnaast draagt de peuteropvang bij aan een optimale voorbereiding op de basisschool. Plezier maken met andere kinderen en samen spelen staat voorop. We kleien, verven, kleuren, plakken, zingen samen en lezen voor. Je peuter ervaart, ontdekt en leert zo iedere dag nieuwe dingen.  

Peuter Plus programma

Dol-fijn heeft een Peuter Plus programma. Met dit programma besteden we extra aandacht aan de Nederlandse taal. Zodat kinderen die dat nodig hebben straks een goede start maken op de basisschool. Als jouw kind in aanmerking komt voor het Peuter Plus programma krijg je, via de verpleegkundige en de arts van het consultatiebureau van Thuiszorg West-Brabant, hiervoor een verwijzing.

Extra

Op de grote buitenspeelplaats hebben de kinderen genoeg ruimte om te fietsen, te rennen en te ravotten.

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren