ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

DolFijn, Breda

Moeraszegge 71, 4823 MH  Breda Overblijflocatie: Burgst Kroeten Nutsbasisschool

Welkom bij DolFijn, Breda

Kindcentrum DolFijn vind je in een ruim pand in de wijk Kroeten in de Haagse Beemden, vlakbij basisschool Burgst. Wij vangen hier kinderen op van 0-13 jaar. Op deze locatie kan je kind ook overblijven.

Kinderdagverblijf
076-5045828
dolfijnbredakdv@kober.nl
LRK-nummer: 145530814
Buitenschoolse opvang
076-5045828
dolfijnbredabso@kober.nl
LRK-nummer: 519493151
Peuteropvang
076-5045828
dolfijnbredapto@kober.nl
ma t/m vr, 08.30 - 12.00 u
LRK-nummer: 145530814
Overblijven
Coördinator: Stasia Kawaler
(076) 549 86 53
overblijvenburgstkroeten@kober.nl
Tarief: € 4,00

Hier kun je ons vinden

Kinderdagverblijf DolFijn (0-4 jaar)

Het kinderdagverblijf bestaat uit 3 groepen: een babygroep (0-2 jaar), een peutergroep (2-4 jaar) en een verticale groep (0-4 jaar). De baby’s spelen heerlijk op een speelkleed in een rustig ingerichte hoek. De peuters vermaken zich in de speel- en verstophut, het poppenhuis of met het vele speelgoed. In de afgeschermde tuin fietsen, rennen en spelen de kinderen in de zandbak. In de zomer is het heerlijk vertoeven op onze picknickweide. 

Peuteropvang DolFijn (2-4 jaar)

De peuteropvang vergroot de wereld van je peuter. In deze groep zitten ook peuters van het kinderdagverblijf. Aan de hand van thema’s knutselen, zingen en lezen we. Zo maakt je kind kennis met woorden, cijfers, kleuren en vormen. We stimuleren de brede ontwikkeling en spelenderwijs is je kind goed voorbereid op de basisschool.

Buitenschoolse opvang DolFijn (4-13 jaar)

Knutselen, buiten spelen, lezen of spelletjes doen, de kinderen kiezen zelf hoe ze hun vrije tijd willen besteden op de bso. We gaan graag naar buiten om een speurtocht te doen of naar de speeltuin in de buurt. We bieden regelmatig workshops aan. Kinderen maken zo kennis met sport, kunst en cultuur. Aan de kinderen die overgaan naar de top bso Kanjertuin (9-13 jaar) geven we een fietstraining. Bso DolFijn brengt en haalt kinderen van de volgende school:

Overblijven Burgst Kroeten Nutsbasisschool

Tussen de middag samen lunchen, spelletjes doen, buiten spelen en ontspannen. Dat kan op deze locatie, onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Wil je meer weten of je kind inschrijven? Kijk dan hier

Extra’s

We maken je het graag makkelijk. Voor jou hebben we elke dag coffee to go klaar staan. Je kind kan aan het eind van de dag gezellig een verse en warme maaltijd mee eten. Ook kun je bij ons terecht voor flexibele opvang. Op aanvraag zijn wij al vanaf 7.00 en tot 19.00 uur geopend. Regelmatig komt de kinderkapper bij ons langs. Zit je kind op zwemles? Daar brengen we je kind daar op maandag kosteloos naar toe.

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam. 

DolFijn, Breda
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren